fbpx
Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014 00:00

Audio4Soul new Reference series

Η Audio4Soul ανακοινώνει τη νέα σειρά Πλήρως Ψηφιακών Ενισχυτών Reference.

 

Από το δελτίο Τύπου της εταιρίας:

Η απλότητα στην σχεδιαστική προσέγγιση, το ελάχιστο μήκος διαδρομής του σήματος και η κορυφαία ποιότητα των υλικών, εγγυώνται τις καλύτερες επιδόσεις ενώ πλαισιώνονται από μία ιδιαίτερα προσεγμένη τροφοδοσία πολύ χαμηλού θορύβου, όπως και απο ένα εξαιρετικά στιβαρό -και παραμετροποιήσιμο- σασί.

Ευελιξία αναφοράς.

Με το μοντέλο "Πληρωσε αυτό που χρειάζεσαι" μπορείτε πλέον εσείς να "χτίσετε" τον ενισχυτή των ονείρων σας, χωρίς να πληρώνετε χρήματα για πράγματα που δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ.

Υπάρχει δηλαδή πλέον η δυνατότητα να προσθέτετε, ή να αφαιρείτε εισόδους ή δυνατότητες (όπως την προαιρετική τροφοδοσία μπαταρίας)κατά βούληση, κρατώντας τον ενισχυτή σας πάντοτε μέσα στην αιχμή της τεχνολογίας!

Αισθητική αναφοράς

Μία επιπλέον καινοτομία, είναι ότι ο ενισχυτής μπορεί να ταιριάξει ακριβώς στην αισθητική του χώρου σας, εκτοξέυοντας το W.A.F!! Με αυτό τον τρόπο, αισθητική και ηχητική απόδοση γίνονται ένα!! Διαθέσιμα είναι πάνω απο 300 χρώματα, ενώ πλαισιώνονται απο δύο διαφορετικές προσόψεις για ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία!!

Επένδυση αναφοράς

Tο σασί έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες της νέας σειράς με τη λογική της αναβάθμισης. Αυτό σημαίνει ότι ο ενισχυτής είναι μία σοβαρή επένδυση, η οποία θα σας κρατήσει συντροφιά για πάρα πολλά χρόνια!! Τρία διαφορετικά μονοπάτια αναβάθμισης, εγγυώνται την πλήρη αναβαθμισιμότητα του συστήματος, αναλόγως των αναγκών σας.

Το πρώτο μοντέλο στη νέα σειρά είναι το Reference 20, ενώ θα ακολουθήσουν τα Reference 50 (πρώτες ημέρες του Μάη) και Reference 120 (μέχρι τέλος Αυγούστου). Ειδικά τα Reference 50/120, είναι το ιδανικό ταίρι ηχείων απαιτητικών στην οδήγηση, όπως ηλεκτροστατικά, μαγνητοστατικά αλλά και πολλά ιδιαίτερα απαιτητικά ηλεκτροδυναμικά ηχεία ή απλώς για χώρους 35+ τ.μ. Και τα τρία μοντέλα θα δώσουν νέα πνοή σε ηχεία κόρνας, ενώ απο την πιστότητα στην αναπαραγωγή, θα ωφεληθούν και όλοι οι ενδιάμεσοι συνδυασμοί.

Όπως για όλα μας τα μοντέλα, υπάρχει δωρεάν ακρόαση εντός Αττικής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Densen B-340 Τώρα μόνο 1.099 ευρώ Dynaudio in Volkswagen »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...