fbpx
Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017 13:55

Μαρία Λατσίνου Μια Ανάσα Μετά: LIVE@ΙΛΙΟΝ PLUS

Το album ηχογραφήθηκε σε συναυλία που είχε πραγματοποιηθεί έναν χρόνο πριν, την άνοιξη του ’15, στο «ΙΛΙΟΝ Plus».

Αυτό σημαίνει ότι αντίστοιχα η συναυλία αυτή έγινε επίσης ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πολύ καλού ντεμπούτου της Μαρίας Λατσίνου «Μια Ανάσα Δρόμος». Στο διάστημα αυτό η σύνθεση του σχήματος που την συνοδεύει είχε οριστικοποιηθεί σε πιάνο/keyboards, ακορντεόν, κρητική λύρα με συμπαθητικές χορδές, μπάσο και ντραμς και τα περισσότερα από τα αρχικά μέλη είχαν αλλάξει.

Αυτό όμως ποσώς τους εμπόδισε από το να δεθούν πολύ περισσότερο αλλά και να ωριμάσουν ως προς την παρουσία τους πάνω στη σκηνή. Τόσο πολύ μάλιστα ώστε να έχουν πλέον την αυτοπεποίθηση να περιλαμβάνουν στο ρεπερτόριο των συναυλιών τους εκτός από τα τραγούδια του Χρήστου Αλεξόπουλου (πιανίστα/κιμπορντίστα και, έστω άτυπου, ηγέτη του γκρουπ) και διασκευές τραγουδιών άλλων και όχι μόνο κάποιων παραδοσιακών όπως έκαναν στην αρχή. Εδώ υπάρχει ένα από τα τελευταία, μαζί όμως και με ένα των Διάφανων Κρίνων και άλλο ένα του Αντώνη Λιβιεράτου.

Ένα από τα καλύτερα projects/συγκροτήματα που εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια στην ελληνική σκηνή μας δίνει ένα στιγμιότυπο από την ενδιαφέρουσα διαδρομή από τον πρώτο δίσκο του μέχρι τον δεύτερο ο οποίος ήδη έχει αρχίσει να ετοιμάζεται._7/10

 


PUZZLEMUSIK

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Deladap: Bring It On [Review] Juana Molina Halo [Δισκοκριτική] »

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...