fbpx
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 00:13

Fujifilm Instax LiPlay: Πολαρόιντ τσέπης

Μια νέα φωτογραφική μηχανή με ενσωματωμένο εκτυπωτή παρουσίασε η Fujifilm στην Ελλάδα. Είναι η Instax LiPlay που έχει Bluetooth για να της στέλνουμε όποια φωτογραφία θέλουμε για εκτύπωση.

Η μηχανή βγάζει και στις δικές της φωτογραφίες και η εκτύπωση είναι λίγο μεγαλύτερη από ένα γραμματόσημο δηλαδή 62x46mm.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικό είναι το κουμπί μικροφώνου, που βρίσκεται δίπλα στην κάμερα, που ξεκινά μια εγγραφή ήχου (σχόλια) διάρκειας 10 δευτερολέπτων, η οποία αποτυπώνει τον ήχο ως QR Code πάνω στην ίδια την φωτογραφία!

Σκανάροντας τον QR code, ακούγεται αυτόματα και ο συγκεκριμένος ήχος της κάθε φωτογραφίας. Η Instax LiPlay έχει οθόνη 2,7 ιντσών για τα μενού, την προεπισκόπιση της φωτογραφίας και τα πέντε φίλτρα που διαθέτει.

Η ανάλυσή της φωτογραφικής είναι 5MP. Δέχεται κασέτα με χαρτί εκτύπωσης ικανή για 10 φωτογραφίες που κοστίζει 10 ευρώ. Υπάρχει εσωτερική μήνη για 45 φωτογραφίες, δέχεται όμως και κάρτα microSD για περισσότερες. Φορτίζει με microSD, η διάρκεια εκτύπωσης της φωτογραφίας είναι 12 δευτερόλεπτα.

Η Instax LiPlay κυκλοφορεί σε τρία νεανικά χρώματα, έχει παιχνιδιάρικο design με μεγάλα πλήκτρα και κοστίζει 180 ευρώ. Κυκλοφορεί αποκλειστικά στα Public

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honor Προσφορές Καλοκαίρι 2019 To Blackberry KEY2 στην Ελλάδα »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...