fbpx
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 15:45

Chameleon Audio: Διαρκής αναζήτηση

Ξεκίνησε ως κατασκευαστής ρακ και έχει φθάσει πια να αντιπροσωπεύει τα πιο ψαγμένα ονόματα του audio.

Με περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο και με αντικείμενο τη μετατροπή σπάνιων ξύλων σε ρακ και βάσεις ηχείων, η Chameleon Audio έχει αναπτύξει σημαντική τεχνολογνωσία σχετικά με ιδιότητες του ξύλου, τη διαδικασία της γήρανσης, την αντοχή και τα ηχητικά οφέλη.

Ξεκινώντας από την επιφάνεια (ρακ) που είναι τοποθετημένα τα στερεοφωνικά, με πρώτες ύλες ακριβά και εξωτικά ξύλα αλλά και με την επικάλυψη αυτών με χρωστικές ουσίες με την χρήση κεριών και ελαίων, κατόρθωσε να φθάσει σε σημείο ώστε οι συσκευές να μένουν ανεπηρέαστες ώστε να αποδώσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Ψυχή της πορείας αυτής είναι ο κ. Νίκος Κωσταδήμας που φημίζεται για την μεγάλη εμπειρία του στην εγκατάσταση και τοποθέτηση στερεοφωνικών συστημάτων. Αυτή η εμπειρία και η ανάγκη για κάτι διαφορετικό, τον οδήγησε να εντοπίσει στην αγορά μερικούς ξεχωριστούς κατασκευαστές audio και να αναλάβει την διανομή τους στη χώρα μας.

Αυτοί είναι η καναδική Reference 3A με τα ηχεία της, η Reed με το καινοτομικό πικάπ της, η Metrum Acoustics με τα DAC «χωρίς» μετατροπέα, η λαμπάτη Icon και πολλές ακόμη.

Ακόμη και τις κεφαλές της Ιαπωνικής Shelter μπορεί κανείς να ακούσει στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Δάφνη. Επίσης, η Chameleon Audio, έχει στις προθήκες του χώρου της μεγάλη ποικιλία δίσκων βινυλίου από τις Speakers Corner και Analogue Productions. Σε έναν εντελώς νέο και φιλικό χώρο, μπορεί κάποιος να κλείσει ραντεβού για να απολαύσει όμορφες μουσικές στιγμές από τον εξοπλισμό της εταιρίας. Δεν είναι μακριά, λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.

ΙΝFO
Chameleon Audio
Ηλιουπόλεως 102, Δάφνη
Tηλ.: 213 027 7796
chameleon-audio.com

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...