fbpx
Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 00:11

BenQ XL2730Z Οθόνη QHD

Η BenQ ανακοίνωσε το λανσάρισμα της νέας της ναυαρχίδας, της οθόνης gaming XL2730Z.

Mε ανάλυση QHD για πιο λεπτομερείς εικόνες, ταχύτητα ανανέωσης 144 Hz, χρόνο απόκρισης 1 ms GTG, Motion Blur Reduction (μείωση θολότητας κίνησης) για να υποστηρίζει γρήγορα παιχνίδια δράσης, καθώς και Adaptive-Sync (προσαρμοστικό συγχρονισμό) στο VESA DisplayPort για ελαχιστοποίηση του σπασίματος (tearing) και των στιγμιαίων κολλημάτων (stuttering) της εικόνας.

Η XL2730Z επίσης διαθέτει τις αποκλειστικές λειτουργίες gaming της BenQ, σχεδιασμένες από θρυλικούς gamer για απόδοση.


Ο γρήγορος χρόνος απόκρισης γίνεται εφικτός με τη λειτουργία του προτύπου VESA που ονομάζεται Adaptive-Sync (προσαρμοζόμενος συγχρονισμός), ενσωματωμένη στην XL2730 για υποστήριξη όλων των συμβατών με Freesync καρτών γραφικών AMD Radeon ώστε να επιτυγχάνεται απόδοση χωρίς στιγμιαία παγώματα της εικόνας.


Υπάρχει η τεχνολογία Black eQualizer (ισοστάθμιση μαύρου), η οποία μεγιστοποιεί την ορατότητα και διατηρεί τις κρίσιμες λεπτομέρειες φωτίζοντας τις σκοτεινές σκηνές. Επίσης υπάρχουν τα 20 επίπεδα της ρύθμισης Color Vibrance (Ζωντάνια χρωμάτων) που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις οθόνης και προτιμήσεις των gamer, για όλα τα είδη παιχνιδιών.


Η λειτουργία Display Pilot (Οδηγός οθόνης) σας προσφέρει βολικές ρυθμίσεις επί της οθόνης και άμεση πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες. Η Auto Game Mode (αυτόματη λειτουργία παιχνιδιού) ανιχνεύει αυτόματα το είδος παιχνιδιού που παίζεται και επιλέγει το προρρυθμισμένη ρύθμιση χρωμάτων για το είδος. Η λειτουργία Game Mode to Go (Εύκολη μεταφορά της λειτουργίας παιχνιδιού) επιτρέπει στους παίκτες να αποθηκεύσουν τις ρυθμίσεις οθόνης τους και να τις εισάγουν σε άλλον υπολογιστή, σε άλλη τοποθεσία, μέσω μονάδας flash USB ή μέσω του διαδικτυακού νέφους.

Επιπλέον υπάρχει και ο διακόπτης S Switch. Με στρογγυλεμένη, συμπαγή εμφάνιση, αυτή η διάταξη προσφέρει καλύτερη λαβή και ένα αυτόματο πλήκτρο που επιτρέπει γρήγορη εναλλαγή μεταξύ αυτόματων και εξατομικευμένων λειτουργιών παιχνιδιού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Polk Audio Hinge on-ear LG G3 & Virtual Reality Μαζί »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...