fbpx
Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017 15:07

LG SJ7: Σπαστή ηχομπάρα 480 ευρώ

H νέα SJ7 Flex ηχομπάρα της LG ενσωματώνει ασύρματο subwoofer, 4.1 καναλιών (Rear speaker mode) και έχει συνολική ισχύ 320W.

Αυτή ειναι σπαστή και μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε αριστερά και δεξιά στην τηλεόραση ή ενωμένη εμπρός της.

Η SJ7 διαθέτει τη λειτουργία Adaptive Sound Control (ASC), με τεχνολογία ενίσχυσης φωνής. Η τεχνολογία αυτή αναλύει διαρκώς τη στάθμη των διαλόγων σε πραγματικό χρόνο και έτσι όταν ανιχνεύει υψηλή στάθμη φωνής, χαμηλώνει αυτόματα τα μπάσα για να είναι πιο καθαρή η απόδοση της. Επιπλέον, η τεχνολογία Auto Sound Engine βελτιστοποιεί τον ήχο σε κάθε στάθμη έντασης διατηρώντας τις συχνότητες σταθερές στα κατάλληλα σημεία.

Με αυτό τον τρόπο προσφέρει τη σωστή ισορροπία ήχου ανεξάρτητα από τη στάθμη της έντασης.

Ως προς τη συνδεσιμότητα, η SJ7 μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε ήχο ή υπηρεσία από τις κινητές συσκευές μέσω Bluetooth.

Διαθέτοντας λιτό σχεδιασμό, ταιριάζει άψογα με την τηλεόραση και προσδίδει μια κομψή και μίνιμαλ ατμόσφαιρα, ενώ έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να συμπληρώνει τη μοντέρνα διακόσμηση των περισσότερων χώρων.


Τέλος, το SJ7 sound bar της LG συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο, ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί το τηλεχειριστήριο της υπάρχουσας τηλεόρασης όταν η ηχομπάρα βρίσκεται σε Sound bar mode.

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...