fbpx
Τρίτη, 04 Ιουνίου 2019 00:58

Apple TV 4K με tvOS 13

Σήμερα, στο Παγκόσμιο Συνέδριο WWDC, η Apple παρουσίασε το tvOS 13, το λειτουργικό σύστημα που βασίζεται η νέα Apple TV 4K. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια εντυπωσιακή νέα εισαγωγική οθόνη, υποστήριξη πολλαπλών χρηστών για να έχουν πρόσβαση στις δικές τους τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, μουσικές και προτάσεις περιεχομένου. Υποστήριξη για την Apple Arcade, διευρυμένη υποστήριξη controller παιχνιδιών και νέου 4K HDR screen saver που γυρίστηκαν στο βυθό της θάλασσας.

Η νέα home screen έχει σχεδιαστεί  ώστε οι εφαρμογές να μπορούν να προβάλλουν προεπισκόπηση βίντεο πλήρους οθόνης.

Με την υποστήριξη πολλαπλών χρηστών στο νέο Control Center της Apple TV, τα μέλη της οικογένειας μπορούν εύκολα να μεταβούν ανάμεσα σε μοναδικά προφίλ. Στους χρήστες παρουσιάζεται η λίστα Up Next και λαμβάνουν συστάσεις τηλεοπτικών και κινηματογραφικών ταινιών με βάση τις προτιμήσεις τους. Το νέο Control Center παρέχει επίσης γρήγορη πρόσβαση στις βασικές ρυθμίσεις της Apple TV.

Η υπηρεσία Apple Music με το tvOS 13 επωφελείται και από την υποστήριξη πολλαπλών χρηστών, ώστε όλοι να μπορούν να παίξουν τα playlist τους. Στο νέο Control Center, μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στο τραγούδι που αναπαράγεται αυτήν τη στιγμή. Επιπλέον, μπορείτε να ακολουθήσετε τους στίχους που εμφανίζονται σε συγχρονισμό με τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Αυτό το φθινόπωρο, η Apple Arcade έρχεται στο στην Apple TV 4K. Με μια μόνο συνδρομή, μια οικογένεια θα έχει απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 100 νέα και αποκλειστικά παιχνίδια, όλα χωρίς διαφημίσεις ή επιπλέον αγορές.

Επιπλέον το tvOS 13 προσθέτει υποστήριξη στους δημοφιλείς controller παιχνιδιών Xbox One S και PlayStation DualShock 4, διευκολύνοντας έτσι τους gamers να εκμεταλλευτούν το Apple Arcade και άλλα παιχνίδια στο App Store.

Το tvOS 13 διαθέτει τη νέα υπηρεσία Apple TV με πάνω από 100.000 ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης συλλογής τίτλων HDK 4K. Ενώ από το φθινόπωρο θα υπάρχει και η Apple TV+, κάτι σαν το Netflix της Apple.

Το tvOS 13 θα είναι διαθέσιμο αυτό το φθινόπωρο ως δωρεάν ενημέρωση λογισμικού για τις συσκευές Apple TV 4K και  Apple TV HD.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...