fbpx
Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 16:41

SL-1: Το πρώτο ηχείο της Lexicon!

Αν περιμένατε κάτι συμβατικό, χάσατε! Η Lexicon κάνει τομή με το SL-1 χάρη στην τεχνολογία Soundsteer, με την οποία αποφασίζουμε, μέσω εφαρμογής, για το μέγεθος και τη θέση του sweet spot που στήνουν τα δύο SL-1 στο χώρο (με δυνατότητα αποθήκευσης των επιλογών μας σε presets).

Τα ηχεία έχουν σχήμα κλεψύδρας, είναι φυσικά ασύρματα και ενεργά και συνοδεύονται από τη μονάδα SLC-1, που παρέχει ψηφιακή σύνδεση υψηλής ανάλυσης ανάμεσα στις πηγές μας και τα ηχεία.

Η μονάδα δέχεται αναλογικό και ψηφιακό σήμα με καλώδιο, παρέχει σύνδεση με το δίκτυο (ασύρματη και ενσύρματη), ενσωματώνει το Google Cast και φυσικά διαθέτει Bluetooth, ενώ παρέχει εισόδους HDMI (4K συμβατές) και έξοδο HDMI με ARC και διαχειρίζεται αρχεία PCM, flac, AAC, MP3 και WMA, καθώς και bitstream DD και DTS Digital Surround.

Τα ίδια τα ηχεία έχουν μεγάφωνα σε γωνία 360˚, όπου στο κεντρικό τμήμα του καθενός βρίσκουμε 12 τουίτερ ¾ ίντσας, 16 μιντρέιτζ  των 2 ιντσών και 4 μιντ-γούφερ των 5 ιντσών, ενώ το σχέδιο συμπληρώνεται από ένα downfiring γούφερ 10 ιντσών.

Τα 33 αυτά μεγάφωνα οδηγούνται από 23 κανάλια ενίσχυσης συνολικής ισχύος 650Wrms για το κάθε ηχείο. Το κεντρικό τμήμα οριοθετείται από φωτιζόμενα δακτυλίδια που απεικονίζουν τις ρυθμίσεις μας.

Η τεχνική beamsteering επιτρέπει στον ακροατή να παίξει με το sweet spot και να κατευθύνει τον ήχο των δύο SL-1 όπως επιθυμεί. Eκτελείται μέσω DSP και ελέγχεται από την εφαρμογή Soundsteer για iOS και android, ενώ παρέχει και ισοσταθμιστή που διαθέτει και αυτόματη θέση grille on/off.

Τα δύο SL-1 με τη μονάδα συνδέσεων και ελέγχου θα πωλούνται 40.000€.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Dual CS 800 Νέο πικάπ Elac Miracord 60: Νέο πικάπ στο χιλιάρικο »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...