fbpx
Τρίτη, 07 Μαϊος 2019 16:58

Totem Acoustics V2 Element Series Series: Φωτιά και Μέταλλο

Ο σκληροπυρηνικός τίτλος δεν μας καλεί σε επανάσταση, αναφέρεται όμως στα «επαναστατικά» ηχεία της καναδικής Totem Acoustics, τα οποία εξοπλίζονται με πολύ ιδιαίτερες custom μονάδες μεγαφώνων και σπέσιαλ καμπίνες, χωρίς καθόλου παράλληλες πλευρές.

Στην προσεχή έκθεση του Μονάχου θα έχουμε λοιπόν την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις δεύτερες εκδόσεις V2 των μοντέλων Element Fire (βάσης) και Element Metal (δαπέδου), που φοράνε περήφανα τα εξελιγμένα 7ιντσα γούφερ Torrent που αποτελούν πατέντα της εταιρίας.

Η εξέλιξη του εν λόγω μεγαφώνου, που η εταιρία παράγει σε τρία μεγέθη (4,6 και 7 ίντσες) μετά από πολύωρη επίπονη διαδικασία, διήρκησε πέντε ολόκληρα χρόνια. Εμφανισιακά, τα νέα μεγάφωνα διαφοροποιούνται από την μαύρη ανοδίωση του εξαιρετικής ποιότητας σασί τους και το ελαφρά μεγαλύτερο και με καλύτερη απόσβεση dust cup στο κέντρο του κώνου.

Το πολύ σπέσιαλ μαγνητικό σύστημα έχει ενισχυθεί με έναν επιπλέον μαγνήτη (17 αντί για 16 μαγνητικά στοιχεία) και το μεγάφωνο συνολικά είναι λίγο πιο «κοντό». Η νέα αυτή έκδοση επιτρέπει 5Hz βαθύτερο χαμηλό (25Hz αντί για 30Hz για το μοντέλο δαπέδου), πολύ καλύτερο έλεγχο της μεσαίας περιοχής και μεγαλύτερη ευκολία οδήγησης. Ανασχεδιασμένο είναι και το φίλτρο για το τουίτερ, ενώ τα γούφερ δεν φέρουν συμβατικό φίλτρο διαχωρισμού.

Το Elemental Metal V2 θα κοστίζει 15.500 δολλάρια ΗΠΑ και το βάσης Fire V2 θα πωλείται στα 7.000 δολλάρια.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...