fbpx
Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 19:05

Thorens TD 402 DD: Πικάπ άμεσης οδήγησης

Το νέο πικάπ TD 402 DD της Thorens είναι το πρώτο άμεσης οδήγησης της εταιρίας εδώ και τριάντα περίπου χρόνια. Το TD 402 DD έχει μηχανισμό auto shut off και έρχεται με προ-εγκατεστημένη την δημοφιλή κεφαλή AT 95VM Ε της Audio Technica.

Το πικάπ έχει το στιλ της σειράς TD και δεν είναι μόνο ήσυχος ο μηχανισμός του μοτέρ και της άμεσης οδήγησης, αλλά φέρει τον βραχίονα TP 72 της εταιρίας από ανθρακονήματα με αποσπώμενο headshell.

Υπάρχει σύστημα αυτόματου shut off, απόσβεση στο πλατό και ενσωματωμένο phono stage που μπορεί να τεθεί εκτός αν δεν το χρειαζόμαστε. Η Thorens προαιρετικά μπορεί να εξοπλίσει το πικάπ με μηχανισμό auto start ώστε να ξεκινάει όταν ο βραχίονας φύγει… από την θέση του προς το δίσκο.


Το TD 402 DD είναι έτοιμο για χρήση από το κουτί, μόνο το πλατό θα πρέπει να τοποθετήσουμε στον άξονα. Οι ρυθμίσεις είναι έτοιμες. Το πικάπ έχει κάλυμμα για τη σκόνη, χονδρό ΜDF για βάση και θα βγει σε φινιρίσματα piano black και γυαλιστερής καρυδιάς. Υπάρχουν ποδαράκια για απόσβεση με μεταλλικά δακτυλίδια.


Το Thorens TD 402 DD θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2019 στα 799 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...