fbpx
Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 15:57

Scansonic HD MB-B series : Νέα σειρά

Πριν από ένα χρόνο, η Δανική Gamut έγινε μέλος μαζί με τις Raidho και Scansonic του ομίλου εταιρειών Dantax. Τώρα, οι σειρές ηχείων των τριών αυτών κατασκευαστών επωφελούνται από τις τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η κάθε μια ξεχωριστά.


Έτσι η νέα σειρά ηχείων της Scansonic, η σειρά ΗD MB-B, αντλεί στοιχεία από τις σχεδιάσεις της Raidho από τον δημιουργό ηχείων Michael Børresen αλλά και από τα ηχεία της Gamut.

Τα νέα Scansonic ΗD MB-B έχουν αναβαθμιστεί και βελτιστοποιηθεί σε όλες σχεδόν τις περιοχές σε σχέση με την προηγούμενη σειρά. Ψηλά υπάρχει το διάσημο tweeter της Raidho με την εξαιρετικά ελαφριά ταινία, μια μεμβράνη που σχηματίζεται από σάντουιτς Kapton και αλουμινίου πάχους μόλις 20 μικρών.

Η εξαιρετικά αυτή χαμηλή μάζα - περίπου 50 φορές λιγότερο από οποιοδήποτε συμβατικό θόλο τουίτερ (κεραμικό, υφασμάτινο ή βηρυλλίου), μεταφράζεται –σύμφωνα με τον κατασκευαστή- απευθείας σε υψηλότερη ανάλυση και λιγότερους χρωματισμούς στον ήχο από το υλικό.


Τα μεγάφωνα μεσαίων όπως και το γούφερ των νέων ηχείων έχουν τώρα εφοδιασθεί με μια νέα αράχνη χαμηλής απώλειας που βελτιώνει σημαντικά τις δυναμικές ικανότητες των ηχείων επεκτείνοντας περισσότερο την απόκριση των μπάσων. Παράλληλα έχει μειωθεί στις 100 ώρες ο χρόνος στρωσίματος των γούφερ.

Τα κροσόβερ στα ηχεία έχουν επανασχεδιαστεί πλήρως, ενώ όλα τα μεγάφωνα είναι ευθυγραμμισμένα με βάση την απόσταση ακρόασης, παρέχοντας ακριβή ηχητική σκηνή. Αλλαγές έχουν γίνει και στις καμπίνες που τώρα είναι bass reflex με ελάχιστα υλικά απόσβεσης και εσωτερικούς θαλάμους και δεσίματα.

Η νέα σειρά ηχείων Scansonic HD MB-B κυκλοφορεί σε μαύρο και λευκό φινίρισμα.


Έχουμε τα μοντέλα MB-1 B βάσης mini-monitor, το 2,5 δρόμων δαπέδου MB-2.5 B στις 2.899 λίρες, το 2,5 δρόμων δαπέδου MB-3.5 B στις 4.249 λίρες , το τρίδρομο δαπέδου MB-5 B στις 6.249 λίρες και το λεπτό τρίδρομο δαπέδου MB-6 B στις 8.999 λίρες.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « DS Audio DS-E1: Προσιτή και οπτική Monitor Audio Mass : Surround πακέτο »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...