fbpx
Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 11:51

LG SL10Y και SL9Y: Ηχομπάρες για το 2019

Έχει κατασκευάσει ήδη η LG τις ηχομπάρες της για το 2019. Η νέα σειρά θα έχει τα αρχικά SL, όπως είχε το 2018 τα αρχικά SK. Από το «Κ» στο «L» η απόσταση είναι ένα έτος. Και το 2019, η LG , έχει συνεργαστεί με την Meridian για να «φτιάξει» ήχο.

Η κορυφαία ηχομπάρα για το 2019 θα είναι η SL10Y με ικανότητα για Dolby Atmos και DTS:X. Oι νέες ηχομπάρες είναι πιο λεπτές και με πιο μινιμαλιστική σχεδίαση σε σχέση με τις SK.

Εκτός από τις SL10Y και SL9Y, θα υπάρχει και η μικρότερη SL8Y. Οι ηχομπάρες μπορούν να κάνουν το πολυκάναλο πρόγραμμα δικάναλο χωρίς να εισάγουν παραμορφώσεις, διατηρώντας την τονική ισορροπία του ήχου. Για αυτό το λόγο χρησιμοποιούν την τεχνολογία Meridian Upmix που αυξάνει την αίσθηση της στερεοφωνικής εικόνας με καθαρούς διαλόγους. Όλες οι ηχομπάρες είναι Dolby Atmos και DTS:X, ενώ υποστηρίζουν και high-resolution audio με δυνατότητα να βελτιώνουν τον ήχο αρχείων ή steram μουσικής χαμηλής ανάλυσης.


Eπίσης έχουν ενσωματωμένο το σύστημα φωνητικού βοηθού Google Assistant, για έλεγχο με τη φωνή μας στα Αγγλικά. Όπως “Hey Google, increase the volume,” ή “Hey Google, what artist is playing?” Επίσης θα μπορούν να επικοινωνούν και με άλλα συμβατά προϊόντα της LG όπως οικιακές συσκευές, για να τα ελέγχουμε με φωνή από το σαλόνι μας.
Οι νέες ηχομπάρες μαρτυρούν επίσης για το πώς θα μοιάζουν και οι νέες τηλεοράσεις OLED και LCD που υα φέρει η LG στην αγορά το 2019. Η LG SL9 έχει βάθος μόλις 57mm και μπορεί να τοποθετηθεί.


Αυτές τις νέες ηχομπάρες θα τις δούμε στην αγορά την Άνοιξη του 2019.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « BEST OF 2018 YouTube Κανάλι hxos plus Samsung Remote Access: QLED TV 2019 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...