fbpx
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 18:38

Metaxas TR-X: φορητός εγγραφέας Reel to Reel

Η Metaxas & Sins, του εξαιρετικά ταλαντούχου σχεδιαστή, καλλιτέχνη και ηχολήπτη Κώστα Μεταξά, ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα, από τον Μάρτιο του 2019, του φορητού εγγραφέα ταινίας TR-X, με την πρώτη δημόσια επίδειξη να προγραμματίζεται για την High End του Μονάχου της ίδιας χρονιάς.

Μετά από 35 χρόνια ηχογραφήσεων με εγγραφείς της ελβετικής Stellavox (SM8, TD9) και 40 χρόνια εξωτικών high end κατασκευών, o Έλληνας σχεδιαστής είναι  σε θέση να δώσει στην αγορά έναν εγγραφέα απόλυτων επιδόσεων, με άφθαστη ποιότητα αναλογικών ηχογραφήσεων.

Έχοντας μελετήσει σε βάθος τις δυνατότητες των state of the art εγγραφέων των δεκαετιών από το ’60 έως το ’80, βρήκε τους περιορισμούς τους, που εντοπίζονται κυρίως στα μοτέρ, η τεχνολογία των οποίων έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια. Στο TR-X, η Metaxas & Sins συνδυάζει προηγμένη ελβετική τεχνολογία στους κινητήρες (Maxon) με εξαιρετικής ποιότητας σασί, με σκοπό να δώσει κάτι απολύτως κορυφαίο, που θα επισκιάζει τους θρύλους του παρελθόντος.

 Εξάλλου, η αυστραλέζικη εταιρία φαίνεται πως αποκτάει ξανά αντιπρόσωπο στην Ελλάδα, (αναμένονται ανακοινώσεις), μιας και διαθέτει πια μια πλήρως ανανεωμένη γκάμα με ηχεία, πικάπ και ενισχυτικά με ανάγλυφες ρευστές μορφές, που μοιάζουν με έργα τέχνης.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...