fbpx
Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 16:40

Polk Audio Signature E: Νέα σειρά

Signature E ονομάζεται η καινούργια σειρά ηχείων της αμερικανικής Polk Audio, μια πλήρης σειρά που έχει από δαπέδου μέχρι κεντρικό, χωρίς όμως υπογούφερ.

Η σειρά προέρχεται από την επιτυχημένη Singature της εταιρίας και έρχεται σε δύο φινιρίσματα, λευκό και μαύρης καρυδιάς. Όλα έχουν οπές ανάκλασης «Polk Power Port», μια πατέντα της Polk που δίνει 3dB επιπλέον στις χαμηλές.

Τα δαπέδου είναι η ναυαρχίδα S60e, τα S55e και S50e, τα κεντρικά S35e, S30e, τα βάσης S20e, S15e που μπορούν να τοποθετηθούν σαν κεντρικά ή surround ηχεία σε πολυκάναλο σύστημα και οι δορυφόροι S10e.

Όλα τα ηχεία έχουν τουίτερ από τερυλλένιο που φτάνει τα 40kHz και παίρνουν την πιστοποίηση «Hi-Res Audio» και γούφερ-μιντ από πολυπροπυλένιο.  

Ο σχεδιασμός έχει γίνει με την «Dynamic Balance Technology», μια τεχνολογίατης εταιρίας που αναλύει τις μηχανικές και τις ηλεκτροακουστικές ιδιότητες του ηχείου εντοπίζοντας λάθη και μειονεκτήματα στην κατασκευή.

Το S60e έχει 3 μεγάφωνα, το S55e έχει 3 μεγάφωνα (ένα τουίτερ, δύο γούφερ-μιντ 6,5 ιντσών), ενώ το S50e έχει 3 ( δύο των 5,25 ιντσών), όπως και το S30e.Το κεντρικό 35e έχει 6 μεγάφωνα των 3 ιντσών και ένα τουίτερ στο κέντρο, μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια και κατακόρυφα στον τοίχο και να χρησιμοποιηθεί σαν Left, Right ή Center ηχείο.

Τα S20e και S15e έχουν αντίστοιχα ένα μιντ-γούφερ των 6.5 ιντσών και 5.25 ιντσών, ενώ το μικρότερο S10e έχει των 4 ιντσών.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...