fbpx
Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 15:12

Wharfedale D300 Series: Eισαγωγικά «Diamond»

Καθώς η σειρά Diamond 11 της Wharfedale προσφέρει πολύ υψηλή ποιότητα ήχου σε λογικές τιμές, η βρετανική εταιρία βρήκε το χώρο για μια νέα, ακόμη πιο οικονομική σειρά, την D300, που απαριθμεί τέσσερα μοντέλα και τα χαρακτηριστικά της παραπέμπουν στην Diamond.

Σύμφωνα με την εταιρία, η D300 παρουσιάζει τον καλύτερο λόγο απόδοσης/τιμής στα πλαίσια της πολύχρονης ιστορίας της Wharfedale. H νέα σειρά ξεκινάει από τις 159£ για το μικρό μοντέλο βάσης D310 και φθάνει μέχρι τις 499£ για το κορυφαίο μοντέλο δαπέδου, με το μεγαλύτερο βάσης D320 στις 199£ και το κεντρικό ηχείο D300C στις 179£.

Τα μεγάφωνα προέρχονται από την Diamond με τις κατάλληλες προσαρμογές, όπως το τουίτερ υφασμάτινου θόλου με τον δικό του θάλαμο για το πίσω κύμα και τα γούφερ από κέβλαρ των 5 και 6,5ιντσών με τον «ανοιχτό» σκελετό στο σασί.

Οι καμπίνες έχουν έντονα καμπυλωμένες ακμές και πρόσοψη για μείωση των διαθλάσεων, φέρουν εσωτερικές ενισχύσεις και ένα ειδικό υλικό απόσβεσης με ίνες στο εσωτερικό τους. Το υλικό κατασκευής είναι MDF και στην πρόσοοψη η εταιρία έχει χρησιμοποιήσει πάχος ξύλου 28 χλστ., ενώ η φόρτιση γίνεται με το σύστημα ανάκλασης χαμηλού P-EQ (pressure equalisation) που έχει προέλθει κι αυτό από την «διανεμημένης οπής» φόρτιση των Diamond 11.

Όλα δείχνουν ότι το προσιτό, καλό hi-fi «ξαναγεννιέται» κι εμείς ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε τα νέα D300 για να διαπιστώσουμε πόση απόδοση κατάφερε να «χωρέσει» σε τόσο προσιτά ηχεία η Wharfedale.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « JVC DLA-NX9: 8Κ-Shift βιντεοπροβολέας Samsung QLED 8K TV: Άφιξη »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...