fbpx
Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 15:20

Focal Kanta No1, Center και No3

Το Kanta No2, το ηχείο δαπέδου που ανανέωσε πέρσι το line up της γαλλικής εταιρίας με τα Flax μεγάφωνα σε εξελιγμένες καμπίνες (χρονικά ευθυγραμμισμένες) με τεχνολογία από τα Utopia και Sopra, απέκτησε επιτέλους τη δική του οικογένεια.

Η ολοκληρωμένη νέα σειρά Kanta της Focal, που τίθεται κάτω από τα περίφημα Sopra κι επάνω από τα Electra 1000Be2, απαριθμεί πλέον τέσσερα μέλη, για μια πλήρη πολυκάναλη οικογένεια.

Το μοντέλο βάσης Kanta No1 και το κεντρικό Kanta Center εξοπλίζονται με 6,5ιντσα μιντ/γούφερ και τουίτερ βηρυλλίου IAL3 με φόρτιση Infinite Loading για το πίσω κύμα που χαμηλώνει τη συχνότητα συντονισμού του.

Το κορυφαίο της σειράς, τριών δρόμων Kanta No3 φέρει δύο 8ιντσα γούφερ συν 6,5ιντσο μιντρέιτζ και το ίδιο τουίτερ, με το μιντ να φέρει τις τεχνικές TMD (tuned mass damper) και NIC (Neutral Inductance Circuit) που αφορούν στην ανάρτηση του κώνου και το μαγνητικό σύστημα που οδηγεί το πηνίο φωνής. Όλα τα Kanta φέρουν προσόψεις από πολύ παχύ συνθετικό υλικό ΗDP (High Density Polymer), που χαρίζουν πολύ ομαλές επιφάνειες γύρω από τα μεγάφωνα και δίνουν κλίσεις στους δρόμους των σχεδίων για χρονική ευθυγράμμιση, ενώ στην κορυφή τους έχουν ειδικό αδρανές γυαλί.

Η ομάδα συμπληρώνεται προς το παρόν από το υπογούφερ 1000F, με 12ιντσο Flax γούφερ κι ενισχυτή BASH 1000Wrms, το οποίο εμφανίστηκε μαζί με τη σειρά Aria το 2016, όπου πρωτοείδαμε το εν λόγω διάφραγμα σάντουιτς με λινάρι και επένδυση, μέσα έξω, από υαλονήματα.

H σειρά παράγεται σε οχτώ φινιρίσματα, με μαύρη λάκα ή επένδυση ξύλου για την καμπίνα που συνδυάζονται με τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις για την πρόσοψη. Η διαθεσιμότητα ξεκινάει τον Σεπτέμβρη του 2018.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Harman Kardon Citation Series: ΟΚ Google LG 8K OLED TV »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...