fbpx
Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 17:52

Chord Hugo M-Scaler: Πανίσχυρο upsampler

Η βρετανική Chord παρουσίασε ένα ακόμη μέλος της κόμπακτ high end σειράς Hugo, το M-Scaler το οποίο πραγματοποιεί upsampling με χρήση DSP, βάσει των custom αλγόριθμων WTA (Watts Transient Allignment) της εταιρίας.

Το M-Scaler εξοπλίζεται με το νέο προγραμματιζόμενο τσιπ Xilinx XC7A200T (τύπου FPGA) που περιλαμβάνει 740 πυρήνες επεξεργασίας  και πελώρια επεξεργαστική δύναμη, που του επιτρέπουν, κατά τη διαδικασία του interpollation (δηλαδή του υπολογισμού ενδιάμεσων δειγμάτων που αυξάνουν την ανάλυση) να χρησιμοποιεί άνω του 1 εκατομμυρίου συντελεστές για τους υπολογισμούς, ένα νούμερο ρεκόρ.

Σύμφωνα με την εταιρία, αυτό επιτρέπει κορυφαία ακρίβεια στις μεταβατικές πληροφορίες (transient accuracy) της μουσικής. To M-Scaler φιλοξενείται στο γνωστό «γλυπτό» σασί των Hugo και φέρει οπτικές, BNC και USB εισόδους.

Η οπτική έξοδος περιορίζεται μετά το upsampling στα 192KHz, η USB-B στα 705,6 KHz, η απλή BNC στα 384KHz και η διπλή BNC (κατάλληλη για άλλα Chord) στα 768KHz. Η USB δέχεται και αρχεία DSD256, τα οποία επεξεργάζονται ως PCM για το upsampling και το custom φιλτράρισμα. Με το Hugo M-Scaler, η Chord κατεβάζει σε λογικές τιμές την κορυφαία ψηφιακή τεχνολογία των ναυαρχίδων της.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...