fbpx
Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 17:54

Ένας Minoas στην Solid Foundation

Το περίφημο ηχείο της Rois Acoustics, ο Minoas κυκλοφορεί πια στην αγορά την διάθεση του οποίου ανέλαβε η Solid Foundation του Στέλιου Μητσιώνη.

Η τιμή ανά ζεύγος είναι 5.700 ευρώ. Μάλιστα στις εγκαταστάσεις της Solid Foundation θα υπάρχει δείγμα για ακρόαση.

 

Πρόκειται για ένα δίπολο ηχείο ανοικτής μπάφλας, που “πατάει” στην τεχνογνωσία των ανθρώπων της Rois Acoustics στα ανοιχτά δίπολα ηχεία (το θρυλικό Dipole 6 της Roister ήταν από τα πρώτα ηλεκτροδυναμικά ηχεία ανοιχτής μπάφλας παγκοσμίως) και στην σχεδιαστική εμπειρία τους στα ηχεία ενός δρόμου, πλήρους φάσματος, όπως το μινιμαλιστικό Kalypso.

Η μίξη των δύο αυτών τεχνολογιών χαρίζει στο Minoas τα καλύτερα στοιχεία της κάθε μιας, ένα μοναδικό χαρμάνι μουσικής προσωπικότητας.


Η εκρηκτική δύναμη των δύο custom-made woofer διαμέτρου 15 ιντσώνσυνδυάζεται με την ελευθερία, την άνεση περιγραφής και την ολογραφική απεικόνιση, που χαρακτηρίζει την δίπολη ακτινοβολία της ανοιχτής μπάφλας και την απαράμιλλη ροή, φυσικότητα και μουσική συνοχή, που χαρίζει μια κορυφαία μονάδα πλήρους φάσματος.


Με καμπίνα κατασκευασμένη από κόντρα πλακέ Ρωσσικής συμήδας και κολλημένη με ειδική αποσβεστική κόλλα και crossover φτιαγμένο με audiophile υλικά και καλωδίωση hardwired, τo Minoas της Rois Acoustics υπόσχεται πραγματικά “βασιλικές” ακροάσεις.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νέα σειρά 800NE από την Denon Hisense U9D με 5376 ζώνες ελέγχου »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...