fbpx
Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 18:19

Vimberg: Tα «προσγειωμένα» Tidal

Οι Γερμανοί που παράγουν τα Tidal, τα περίφημα ηχεία και ηλεκτρονικά της ultra high end κατηγορίας, αποφάσισαν να κατεβάσουν πολλή από την τεχνολογία τους σε μια νέα, σημαντικά πιο προσιτή μάρκα ηχείων και ενισχυτών, την Vimberg.

Προς το παρόν έχουν ανακοινωθεί δύο μοντέλα δαπέδου τριών δρόμων, τα Mino και Tonda, που θα είναι διαθέσιμα από το Σεπτέμβρη.

Τα νέα ηχεία έχουν φανερά κοινό DNA με τα Tidal στη σχεδίαση της καμπίνας, που ακολουθεί την τεχνική MRD στην κατασκευή της και συγκεντρώνουν μεγάλη μάζα 96 κιλών για το Tonda και 72 για το Mino. Υπάρχει ένα module για τα μεσαία και τα πρίμα σε αλουμινένια υπο-μπάφλα και τρία γούφερ για το τρίδρομο σχέδιο, με κεραμικά μεγάφωνα της Accuton.

Το μεν Mino φέρει μιντρέιτζ  5 ιντσών και γούφερ 7 ιντσών, το δε Tonda ανεβάζει τις διαμέτρους στις 7 και 8 ίντσες αντίστοιχα.

Το τουίτερ των 1,2ιντσών μπορεί να αναβαθμιστεί όταν επιθυμεί ο χρήστης σε μονάδα από διαμάντι. Τα Vimberg διαθέτουν οπές με ρυθμίσιμη την συχνότητα συντονισμού, εσωτερική καλωδίωση Mogami , βύσματα Argento και τα φίλτρα τους περιλαμβάνουν υλικά από τις Mundorf και Duelund. To θέμα, φυσικά, για τα Vimberg είναι σε τι τιμές θα πωλούνται.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...