fbpx
Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 18:10

30 χρόνια Metronome Technologies

Η γαλλική εταιρία συμπληρώνει εφέτος 30 χρόνια πορείας στο χώρο της υψηλής πιστότητας, κατασκευάζοντας ψηφιακές πηγές με ξεχωριστή μουσικότητα και αναλογικές αρετές.

Η Metronome γιορτάζει την επέτειο με δύο νέα προϊόντα κύρους, κατασκευασμένα στη Γαλλία, το ολοκληρωμένο CD/SACD/DAC με τον κωδικό AQWO και το εξωτικό Kalista DreamPlay One «CD Turntable» που είναι ολοκληρωμένο CDplayer (το πρώτο Kalista με ενσωματωμένο μετατροπέα). Και τα δύο χρησιμοποιούν το δικάναλο DAC AK4497 της AKM (PCM384KHz/32bit και DSD512) για την μετατροπή, ένα στο κάθε κανάλι, για χαμηλότερες παραμορφώσεις.

Το μεν AQWO φέρει top loading μηχανισμό D&M SACD transport, οθόνη αφής, έξι ψηφιακές εισόδους συν USB Type B για PC/Mac και τέσσερις ψηφιακές εξόδους, συμπεριλαμβανομένης HDMI για σήμα I2S.

Το δε DreamPlay One εξοπλίζεται με τον μηχανισμό Philips CD Pro και δίνει τρεις ψηφιακές εξόδους (AES/EBU, coax, optical). Το AQWO, που κοστίζει 12.800€, ενσωματώνει τροφοδοτικό με τρεις μ/σ ενώ το AQWO χρειάζεται το εξωτερικό τροφοδοτικό Elektra, επίσης με τρεις μετασχηματιστές τροφοδοσίας. Το «γλυπτό» σασί του Kalista, από αλουμίνιο και ακρυλικό πάχους 60 χλστ, ζυγίζει 24 κιλά και το εξ. τροφοδοτικό 15 κιλά.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...