fbpx
Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 15:01

Definitive Technology Demand: Νέα σειρά ηχείων

Η νέα σειρά ηχείων της Definitive Technology (Def Tech) αποτελείται από τρία ηχεία βάσης, τα D11, D9 και D7. Αυτά έχουν μοντέρνο και κομψό design, εμπλουτισμένα με τεχνολογικές εξελίξεις. Τα τουίτερ έχουν θόλο από αλουμίνιο με 20/20 Wave Alignment Lens για πιο ήπια πρίμα και βελτιωμένη διασπορά στο χώρο.

Τα τουίτερ βρίσκονται έκκεντρα κατά πέντε μοίρες για ακριβέστερη στερεοφωνική εικόνα εμποδίζοντας την ανεπιθύμητη συμμετρική περίθλαση από τις γωνίες του μπροστινού διαφράγματος.

Η ίδια αρχή ισχύει και για το σχεδιασμό των μεγαφώνων μεσαίων και μπάσων, κάτι που ονομάζεται Linear Response Waveguide που βελτιώνει τόσο τη γραμμική όσο και την πλευρική διασπορά του ηχείου.

Για την εξισορρόπηση των χαμηλών συχνοτήτων στα μεγαλύτερα μοντέλα, D9 και D11, είναι παθητικός ακτινοβολητής μπάσων, ενώ στο μικρότερο D7 υπάρχει οπή bass reflex.

Tα μεγάφωνα είναι τοποθετημένα σε μπάφλα που αποτελείται από τρία επίπεδα, έχοντας ως εξωτερικό φύλλο αλουμινίου, ενώ οι καμπίνες είναι από μαύρη γυαλιστερή λάκα πέντε επιστρώσεων.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...