fbpx
Τετάρτη, 02 Μαϊος 2018 17:58

Garrard και Lorricraft στην SME

Η βρετανική εταιρία κάνει ένα αποφασιστικό βήμα διεύρυνσης της γκάμας της, αγοράζοντας τη θρυλική μάρκα των Garrard από τον νυν Βραζιλιάνο ιδιοκτήτη της καθώς και την επίσης βρετανική Loricraft, που εδώ και χρόνια ειδικεύεται στο σέρβις και την αποκατάσταση των παλιών μοντέλων της Garrard.

Η SME ενσωματώνει το όνομα-θρύλο, με προφανή σκοπό να κατεβάσει στην αγορά προεσεχώς κάτι που θα ανταποκρίνεται στο βάρος αυτού του ονόματος.

Η εμπειρία της Loricraft είναι φυσικά πολύτιμη προς αυτή την κατεύθυνση και η εταιρία θα συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει, καθώς και να παράγει τα γνωστά πλυντήρια δίσκων της, στα νέα αυτά πλαίσια. SME και Garrard έχουν δώσει στο παρελθόν δείγματα κορυφαίας συνεργασίας, καθώς τα περίφημα μοντέλα της Garrard, 301 και 401, με την μετάδοση της κίνησης μέσω τροχαλία, πολύ συχνά ταιριάζονταν  με βραχίονες της SME.  

Είναι φανερό, μετά και από αυτή την είδηση, πως οι πρωταγωνιστές της βινυλιακής αγοράς ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους με ορίζοντα ένα πολλά υποσχόμενο σε πωλήσεις μέλλον.

Θυμίζουμε ότι και η SME εξαγοράστηκε από το Cadence Γκρουπ. Το Cadence Group, που ήδη κατέχει και άλλες γνωστές εταιρίες ήχου, αποκτά την SME πράγμα που σημαίνει ότι αυτός ο κατασκευαστής πικάπ θα έχει πια τους απαραίτητους πόρους για να αναπτυχθεί.

Τα τελευταία χρόνια το Cadence Group έχει ενσωματώσει στις τάξεις του την Spendor Audio με τα ηχεία και τις ολλανδικές Siltech Audio και Crystal Cables με τα καλώδια.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...