fbpx
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 08:07

Lab12: Νέα στούντιο, νέες κατακτήσεις

Πολλοί μιλάνε για start-up εταιρίες τεχνολογίας, για ευκαιρίες στην Ελλάδα που χάθηκαν αφού ποτέ οι ιδέες δεν υλοποιήθηκαν, για χρήματα που σπαταλήθηκαν και για ένα μέλλον που περιμένει λαμπρό.

Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε ακόμη να γίνει διεθνής παίκτης στο χώρο της τεχνολογίας όσο και αν προσπάθησαν πολλές νέες εταιρίες και μάλιστα με προσέλκυση επενδύσεων από ειδικά ταμεία της Ευρώπης.

Όμως πάντα υπάρχουν λαμπρές εξαιρέσεις που χωρίς καμιά κρατική βοήθεια ή κυβερνητικές επαφές, ξεχώρισαν και οδηγούν το άρμα της Ελληνικής τεχνολογίας στα πέρατα της οικουμένης.

Μερικές από αυτές τις start-up εταιρίες αγαπούν τη μουσική, τον ήχο και σχεδιάζουν, κατασκευάζουν και εξάγουν προϊόντα τεχνολογίας σε πολλά σημεία του κόσμου. Μια από αυτές είναι η Lab12 που ξεκίνησε δειλά πριν από ελάχιστα χρόνια και μετά από μεγάλη προσπάθεια και αγώνα -χωρίς καμιά «εξωτερική βοήθεια»- κατάφερε να γίνει εξαπλωθεί παντού. Πρωταγωνιστεί στην μεγάλη διεθνή Έκθεση του Μονάχου όπως και στην επίσης μεγάλη Έκθεση της Αθήνας.

Με εξωστρέφεια και με πάθος προσπαθεί συνεχώς να καινοτομεί και να βελτιώνει τα προϊόντα της όπως και την εμπειρία εξυπηρέτησης των πολλών φίλων που την προτιμούν.

Τελευταία της δράση είναι η δημιουργία ενός νέου και μεγάλου χώρου ακρόασης και παραγωγής των προϊόντων της στην Μεταμόρφωση Αττικής.

Εκεί υπάρχει πια η ευκαιρία στον καθένα μας να έρθει σε επαφή με τους κατασκευαστές της Lab12 και να δοκιμάσει «γεύσεις» του ήχου των συσκευών της. Από τελικούς ενισχυτές μέχρι ενισχυτές ακουστικών και από προενισχυτές μέχρι βελτιωτικά ρεύματος. Στο χώρο αυτό μπορείται να δείτε από κοντά πως κατασκευάζεται ένας ενισχυτής και γιατί όχι να παραγγείλεται την δική σας αποκλειστική έκδοση του. 

Η Lab12 έχει όλες τις λύσεις και άλλες ακόμη που βρίσκονται στα τμήματα ανάπτυξης που θα παρουσιαστούν αργότερα. Οι νέοι, βελτιωμένοι και μεγάλοι, χώροι παραγωγής και ακρόασης της εταιρίας είναι στην οδό Κώστα Βάρναλη 57Α στη Μεταμόρφωση.

Είναι η δύναμη μιας Ελληνικής start-up audio εταιρίας που δεν έφυγε στο εξωτερικό όπως άλλες, έμεινε εδώ για να εξάγει τα προϊόντα προς όλες τις διεθνείς αγορές.

Για περισσότερα εδώ: www.lab12.gr

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...