fbpx
Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 15:35

Color-coded Sumiko: Νέες κεφαλές

Η ιαπωνική εταιρία προβαίνει σε ριζική ανανέωση της γκάμας των κεφαλών της, με έξι νέα μοντέλα που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην προσεχή έκθεση High-End του Μονάχου. Η Sumiko ενισχύει σημαντικά το εισαγωγικό τμήμα της γκάμας, με τέσσερις νέες κεφαλές ΜΜ που έρχονται με τους μοδάτους, σήμερα, χρωματικούς κώδικες στις ανταλλακτικές βελόνες.

Εδώ  βέβαια έχουμε ονόματα, η πιο φθηνή MM είναι η Rainier (άσπρη) και ακολουθούν η Olympia (πράσινη) και η Moonstone (κόκκινη), με την κορυφαία Amethyst να είναι η μαύρη. Αν εξαιρέσουμε την τελευταία, που έχει σπέσιαλ κατασκευή, στα τρία πρώτα μοντέλα των ΜΜ οι βελόνες είναι ελλειπτικού τύπου και μπορούν να αλλάξουν μεταξύ τους (τα σώματα είναι ίδια), κάνοντας έτσι εύκολη την αναβάθμιση.

Η Amethyst έχει την πιο χαμηλή έξοδο από τις νέες ΜΜ (2,5mV έναντι 3 έως 4 mV για τα άλλα μοντέλα) και διαμάντι τύπου Nude Line, ενώ όλες οι ΜΜ έχουν στέλεχος από αλουμίνιο και χάλκινα πηνία.

Οι δύο νέες MC περιλαμβάνουν την πιο προσιτή, υψηλοέξοδη Songbird και την καθαρόαιμη high-end Starling, που διαθέτει διαμάντι microridge και στέλεχος από boron,  είναι και οι δύο «γυμνές», με σώμα-βάση από αλουμίνιο, με την τελευταία να δηλώνεται ως η κορυφαία ανοιχτής αρχιτεκτονικής  που έχει παράγει μέχρι σήμερα η Sumiko.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Pass Labs XP: Μικρά Xs τα νέα Pass Pro-Ject Juke Box S2: Πικάπ all-in-one »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...