fbpx
Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 15:28

LG SK5: Ηχομπάρα με DTS Virtual:X

Η LG παρουσιάζει τη νέα ηχομπάρα SK5 που προσφέρει πλήρη τρισδιάστατο ήχο, κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό για να ταιριάζει άψογα με την τηλεόραση σας από 40 ίντσες. Η νέα ηχοπάρα διαθέτει ασύρματο subwoofer 2.1 καναλιών (Sound Bar Mode) και έχει συνολική ισχύ 360W.

Η LG, με στόχο να δώσει ηχητική εμπειρία, επικεντρώνεται στην αναπαραγωγή ήχου υψηλής ανάλυσης. Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία ήχου DTS Virtual:X, η SK5 παρέχει πολυδιάστατο ήχο, ανεξαρτήτως περιεχομένου, για την απόλαυση της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς ή του αθλητικού γεγονότος. Το πρότυπο ήχου surround DTS Virtual: X εισάγει τη διάσταση του ύψους για ηχητικά εφέ που κατακλύζουν τον θεατή.

Η καμπίνα χωρίζεται σε θαλάμους, ενώ τα τουίτερ έχουν θόλο από αλουμίνιο με απόκριση έως 40kΗz. Επιπλέον, μπορούν και διασφαλίζουν μέχρι και 6dB στάθμης πάνω από τα 20kHz σε σύγκριση με τους θόλους από μετάξι.

Η SK5 διαθέτει τη λειτουργία Adaptive Sound Control (ASC), τη μοναδικά διαφοροποιημένη τεχνολογία ενίσχυσης φωνής της LG. Η τεχνολογία αυτή αναλύει διαρκώς τη στάθμη της φωνής σε πραγματικό χρόνο και έτσι όταν ανιχνεύει υψηλή στάθμη φωνής, χαμηλώνει αυτόματα την ισχύ των μπάσων για να είναι πιο καθαρή η απόδοση της συνομιλίας (αν, για παράδειγμα, ο κάτοχος του sound bar παρακολουθεί ειδήσεις ή κάποια εκπομπή με αφήγηση).

Επιπλέον, η τεχνολογία LG Auto Sound Engine βελτιστοποιεί τον ήχο σε κάθε στάθμη έντασης διατηρώντας τις συχνότητες σταθερές στα κατάλληλα σημεία.

Για μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη ασύρματη κινηματογραφική εμπειρία, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να προσθέσει το Rear Speaker Kit που διαθέτει ασύρματα ηχεία 4.1 καναλιών και ισχύ έως και 500W.

Ως προς τη συνδεσιμότητα, το sound bar SK5 μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε ήχο ή υπηρεσία από τις κινητές συσκευές μέσω Bluetooth. Επιπλέον, μπορεί να συνδέσει οποιαδήποτε συσκευή επιθυμεί μέσω των συνδέσεων HMDI, USB, Optical, TV Sound Sync και USB Playback για την αναπαραγωγή φωτογραφιών, βίντεο και αρχείων ήχου.

Τέλος, το SK5 sound bar της LG συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο, ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου του LG Sound Bar από τηλεχειριστήρια τηλεοράσεων άλλων εταιρειών.

Το νέο sound bar SK5 της LG θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τα μέσα Μαίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Audio Analogue Phono AA: Νέο phono Pass Labs XP: Μικρά Xs τα νέα Pass »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...