fbpx
Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2017 19:55

Εpson EH-LS100: Shrot throw προβολέας [Video]

Προσφέροντας μια ευέλικτη λύση για εμπειρία μεγάλης οθόνης και εναλλακτική στις τηλεοράσεις, η Epson κυκλοφόρησε τον πρώτο της βιντεοπροβολέα laser εξαιρετικά κοντινής απόστασης για το σπίτι, τον EH-LS100.

Η πηγή φωτός του διαθέτει μεγάλη διάρκεια ζωής και, σε αντίθεση με τα μοντέλα τυπικής εμβέλειας, εγκαθίσταται εύκολα κοντά στην επιφάνεια προβολής.

Συνεπώς, δεν χρειάζεται εγκατάσταση και αποτελεί μια εκπληκτική επιλογή για σπίτια με περιορισμένο χώρο. Ακόμα και σε φυσικό φωτισμό, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν ζωντανές και ρεαλιστικές εικόνες, χάρη στην τεχνολογία 3LCD, με εξίσου υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας (CLO) 4.000 lumen. Προσφέρει, επίσης βαθύ μαύρο, με λόγο αντίθεσης 2.500.000:1.

Επιπλέον, η βελτίωση λεπτομερειών προσφέρει ευκρινέστερες και πιο αρμονικές εικόνες. Αυτός ο βιντεοπροβολέας είναι πολύ πιο ευέλικτος σε σχέση με τις τηλεοράσεις, καθώς έχει τη δυνατότητα προβολής κάδρου από 70 έως 130 ίντσες, για να προσαρμόζεται σε αυτό που παρακολουθείτε.

Η ευρύτερη σειρά βιντεοπροβολέων της Epson έχει ανανεωθεί και δημιουργηθεί προσεκτικά για να διασφαλιστεί ότι προσφέρονται εξαιρετικά χαρακτηριστικά στη σωστή τιμή για κάθε τύπο καταναλωτή.

Τα μοντέλα EH-TW610, EH-TW650, EH-TW5400, EH-TW5600 και EH-TW5650 αποτελούν την ιδανικότερη λύση για τους λάτρεις του οικιακού κινηματογράφου και της οικιακής ψυχαγωγίας για όσους έχουν υψηλές απαιτήσεις θέασης. Από τις λειτουργίες της σειράς ξεχωρίζουν: η προσθήκη της μετατόπισης φακού (EH-TW5600 και EH-TW5650), η ενσωματωμένη λειτουργία Miracast, ο αντικατοπτρισμός οθόνης (EH-TW5650) και το ενσωματωμένο Wi-Fi (EH-TW610 και EH-TW650). Η εταιρεία διαθέτει, επιπλέον, μια ευρεία γκάμα επιλογών σε βιντεοπροβολείς για όποιον θέλει να συνδυάσει τις ανάγκες του σπιτιού και του γραφείου, με τα νέα μοντέλα των σειρών ΕΒ-S, EB-X, EB-U και EB-W.

Ακόμα και σε ηλιόλουστα δωμάτια, αυτοί οι ισχυροί αλλά οικονομικοί βιντεοπροβολείς προσφέρουν εξαιρετικά φωτεινές και ζωντανές εικόνες με ευκρινείς λεπτομέρειες. Αυτό είναι αποτέλεσμα της τεχνολογίας 3LCD για εξίσου υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας από 2.500 έως 3.600 lumen .

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...