fbpx
Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017 12:40

James Loudspeaker Q-Series: Με κρυφό subwoofer

H Αμερικάνικη James Loudspeaker που στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την Projecting and Sounding ART, ανακοίνωσε την νέα σειρά ηχείων Q που περιλαμβάνει μοντέλα δαπέδου.

Πρόκειται για τρία ηχεία με ενισχυμένη MDF καμπίνα, στιλάτη πρόσοψη από αλουμίνιο και τουίτερ βηρυλλίου της μίας ίντσας. Τα μοντέλα είναι ικανά να διαχειριστούν μεγάλες τιμές ισχύος, χωρίς να παραμορφώνουν ή να καταστρέφουν τον ήχο.

Η σειρά έχει τη μορφή κρυστάλλων και είναι κατάλληλη τόσο για μουσική όσο και για home cinema. Το μοντέλο Q60 είναι σχεδιασμένο για να δέχεται ενίσχυση (bi-amplification), έναν ενισχυτή για το πλήρης περιοχής μεγάφωνο και έναν για το εσωτερικό subwoofer με κώνο από αλουμίνιο 12 ιντσών και πηνίο φωνής 3 ιντσών που πυροβολεί προς το δάπεδο που έχει το ηχείο.

Έτσι το Q60 πιάνει μεγάλες στάθμες και εντάσεις, αφού το εσωτερικό subwoofer μπορεί να δεχθεί έως και 1000+ watts ισχύ. Κατά τα άλλα έχει δύο ακόμη γούφερ των 8 ιντσών και δύο μιντ των 6,5 ιντσών. Κοστίζει στην Αμερική περί τα 30.000 δολάρια το ζευγάρι.


Το άλλο μοντέλο είναι το Q48 που έχει το ίδιο σύστημα διενίσχυσης με 12 ιστών subwoofer, δύο γούφερ των 8 ιντσών και δύο μιντ των 5,25 ιστών καθώς επίσης και τουίτερ βηρυλλίου (quad array). Αυτό κοστίζει 20.000 δολάρια το ζευγάρι.


Τέλος υπάρχει και το μοντέλο Q30 με τουίτερ βηρυλλίου, μιντ 8 ιντσών και γούφερ μεγάλης διαδρομής επίσης 8 ιντσών. Όλα με κώνο από αλουμίνιο και ελαστική ανάρτηση Santoprene. Η τιμή του μικρού είναι 12.000 δολάρια το ζευγάρι.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...