fbpx
Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017 13:20

Rega Planar 6: Έρχεται νέο πικάπ

H Rega δείχνει να έχει αντιληφθεί για ότι συμβαίνει στο χώρο του βινυλίου τελευταία και έχει βάλει μπροστά τις μηχανές.

Έτσι μετά από νέες κεφαλές, phono stage και αξεσουάρ, ετοιμάζεται να λανσάρει προς το Φθινόπωρο το νέο της πικάπ. Είναι το Planar 6 που βασίζεται στα μοντέλα RP8 και RP10.

Σύμφωνα με την εταιρία είναι το πρώτο υπερελαφρύ της πικάπ αφού είναι φτιαγμένη η βάση του από αφρό πολυουρεθάνης Tan-Cast 8, υλικό που χρησιμοποιείται στην αεροδιαστημική βιομηχανία.

Ο αφρός από είναι σε μορφή σάντουιτς ανάμεσα σε δύο επιφάνειες HPL (high pressure laminate) για να έχει εξαιρετική ακαμψία και για να επιτυγχάνεται όμορφο φινίρισμα. Το Planar 6 έχει υπο-πλατό από αλουμίνιο, νέο κινητήρα 24V, νέα τροχαλία και εξωτερικό τροφοδοτικό με ψηφιακό έλεγχο της ταχύτητας με την ονομασία Neo.

Επίσης, το πικάπ στο κάτω μέρος του, φέρει ειδικό κύκλωμα καταπολέμησης των δονήσεων. Έτσι όλο το Planar 6 δείχνει να έχει σταθερή έδραση και ακρίβεια στην ταχύτητα περιστροφής του παλτό. Ο ιμάντας είναι καινούριος και μάλιστα λευκός, ο βραχίονας είναι από αλουμίνιο και είναι ο RB330, τα ποδαράκια στήριξης είναι επίσης από αλουμίνιο. Το πικάπ θα έρχεται ρυθμισμένο από το εργοστάσιο και θα φοράει την νέα κεφαλή της Rega, την Ania MC.


Η τιμή αναφέρεται ως 1.300 ευρώ χωρίς την κεφαλή και 1.800 ευρώ με την κεφαλή.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...