fbpx
Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 06:02

Sony UBP-X1000ES Blu-ray 4K UHD player Κορυφαίο

Το νέο μοντέλο UBP X1000ES προσφέρει στους απαιτητικούς λάτρεις της εικόνας σήμα 4K και High Resolution Audio.

Το σημαντικό είναι ότι ανήκει στη σειρά ES και στην κατηγορία των επαγγελματικών της Sony, όπως οι προβολείς της. Το player UBP X1000ES της σειράς ES είναι σίγουρα ένα high-end προϊόν για high-end συστήματα. Eίναι ένα player που μπορεί να κάνει τα πάντα εκτός του να παίζει Blu-ray UHD δίσκους με HDR.

Ακόμη παίζει οποιαδήποτε δίσκο όπως DVD-Video και DVD-Audio, CD και SACD, Blu-ray 3D και BD-ROM. To player εμπεριέχει και κωδικοποιητές βίντεο σε επίπεδο 4K όπως Netflix, Amazon Βίντεο και YouTube. Eπιπλέον το UBP X1000ES έχει προηγμένη επεξεργασία βίντεο, αναβαθμίζοντας περιεχόμενο 1080p, σε σχεδόν ανάλυση 4K 60p.

Ενώ κατά την αναπαραγωγή περιεχομένου 4K HDR σε 4K SDR τηλεόραση το X1000ES χρησιμοποιεί έναν ειδικά σχεδιασμένο αλγόριθμο για να επιτευχθεί καλύτερη ποιότητα εικόνας.


Ακόμη το UBP X1000ES είναι σοβαρό και στον ήχο, έχει Dolby Atmos και DTS:X, μετατροπέα DAC στα 32-bit τόσο για DSD (έως 11,2 MHz) όσο και για LPCM (έως 192ΚHz).
Αφού το player ανήκει στην σειρά ES αυτό σημαίνει ότι έχει και ψαγμένο σασί. Έχουμε σασί με μεγάλη ακαμψία, ψύκτρες, αντικραδασμικά πόδια και μηχανικούς απομόνωσης των δονήσεων, αλλά και πολλές θωρακίσεις.


Κατά τα άλλα το X1000ES προσφέρει δύο επίχρυσες εξόδους HDMI με ξεχωριστές διαδρομές ήχου και βίντεο, έξοδο με αναλογικό δικάναλο ήχο και ομοαξονική ψηφιακή. Για τους φίλους των αυτοματισμών το player υποστηρίζει έλεγχο IP μέσω καλωδίου CAT 5, ασύρματο δίκτυο, αμφίδρομο έλεγχο RS-232C και IR IN. Υπάρχει επίσης web interface και cloud-based διαχείριση μέσω δικτύου για απομακρυσμένο service.


H Sony για το UBP-X1000 δίνει εγγύηση τριών ετών για ανταλλακτικά και επισκευές και θα είναι διαθέσιμο μέσα στο Καλοκαίρι.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...