fbpx
Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 06:02

Samsung: Cinema οθόνη 10,3 μέτρων με ήχο JBL

Κινηματογραφική LED οθόνη με HDR και ήχο JBL. Δεν είναι home cinema... αλλά κανονικός κινηματογράφος.

Η Samsung έχει εγκαταστήσει την πρώτη της Cinema LED οθόνη στο Lotte Cinema World Tower στην Κορέα. Σχεδιασμένη να είναι High Dynamic Range (HDR) η Cinema LED οθόνη έχει μήκος σχεδόν 10,3 μέτρα.

Η Cinema LED οθόνη είναι συμβατή με διαφορετικές επιλογές διαμόρφωσης της κινηματογραφικής αίθουσας, εξασφαλίζοντας παράλληλα υψηλά επίπεδα απόδοσης. Έχει 4Κ ανάλυση (4096x2160) με υψηλά επίπεδα φωτεινότητας (146fL) – σχεδόν 10 φορές μεγαλύτερα από αυτά που προσφέρουν οι συμβατές τεχνολογίες προβολέων.

Επιπλέον, η Cinema LED οθόνη προσφέρει προηγμένη, χωρίς παραμορφώσεις προβολή, αξιοποιώντας τις ρυθμίσεις υψηλής αντίθεσης και χαμηλού τόνου αποχρώσεων του γκρι, αναδεικνύοντας έτσι φωτεινά χρώματα,  βαθύ μαύρο και καθαρό λευκό σε σχεδόν άπειρη αναλογία αντίθεσης.


Για τον ήχο το σύστημα έχει το Sculpted Surround της JBL, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία θέασης και ήχου, όπως ακριβώς την ήθελαν οι δημιουργοί του περιεχομένου.


Καθώς οι απαιτήσεις στις κινηματογραφικές αίθουσες αυξάνονται, η Cinema LED οθόνη της Samsung έχει την ευελιξία να καλύψει ένα ευρύτερο φάσμα αναγκών του κοινού. Η οθόνη διατηρεί τις προηγμένες δυνατότητες προβολής σε ένα εύρος σκοτεινών και ατμοσφαιρικών συνθηκών φωτισμού. Αυτή η ευελιξία καθιστά τη Cinema LED οθόνη ιδανική για χώρους που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την κινηματογραφική αίθουσα για εταιρικές εκδηλώσεις, συναυλίες, για παρακολούθηση αθλητικών γεγονότων και διαγωνισμών gaming.


Πριν από την εμπορική διάθεσή της, η Samsung υπέβαλε τη Cinema LED οθόνη σε μια σειρά από τις αυστηρότερες δοκιμές της βιομηχανίας, για να επικυρώσει την απόδοσή της.

Τον Μάιο του 2017, η Cinema LED οθόνη έγινε το πρώτο προϊόν, το οποίο πέτυχε πλήρη συμμόρφωση με τα αναγνωρισμένα πρότυπα τεχνολογίας της Digital Cinema Initiatives (DCI), πριν από την εμπορική κυκλοφορία του.

Αυτή η πιστοποίηση επιβεβαιώνει την ικανότητα της οθόνης να παρουσιάζει το πλήρες φάσμα χρωμάτων με αναλλοίωτη ακρίβεια.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...