fbpx
Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 17:32

van den Hul Crimson Stradivarius Κεφαλή

H κεφαλή κινητού πηνίου Crimson της van den Hul είναι αρκετά γνωστή από το ξύλινο σώμα της και τα χρυσά 24 καρατίων πηνία που φέρει.

Επιπλέον είναι γνωστή για το μαγνήτη σαμαρίου-κοβαλτίου και από το στέλεχος από βορίο. Τώρα έχουμε την νέα έκδοση της κεφαλής Crimson με την ονομασία Crimson Stradivarius μιας και το ξύλο της έχει λάκα από τα θρυλικά βιολιά του Antonio Stradivari. Η δημιουργία μιας τέτοιας κεφαλής με άγγιγμα Stradivarius δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Η van den Hul εφαρμόζει τρεις ανεξάρτητες επιστρώσεις λάκας στην κεφαλή, που η κάθε μια χρειάζεται δύο μήνες για να στεγνώσει και να σκληρύνει. Έτσι κάθε Crimson Stradivarius απαιτεί έξι μήνες για να ολοκληρωθεί το λακαρισμά της.

Τα πλεονεκτήματα, σύμφωνα με την εταιρία, είναι ότι το εξωτερικά σκληρό σώμα «καταστρέφει» τα στάσιμα κύματα μέσα στα «μαλακό» κέλυφος. Παράλληλα η van den Hul βελτίωσε ακόμη περισσότερο την Crimson με καλύτερο διαχωρισμό καναλιών, μεγαλύτερη στάθμη εξόδου και μεγαλύτερα δυναμικά.


Κάθε Crimson Stradivarius είναι φτιαγμένη με το χέρι και κατόπιν παραγγελίας. Η κεφαλή είναι διαθέσιμη σε φυσικό ανοιχτό ή σκούρο ξύλο ή ακόμη και στο αρχικό της Crismson.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...