fbpx
Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 14:22

Dan D'Agostino Momentum S250 amp

Ανανεωμένος είναι ο νέος στερεοφωνικός ενισχυτής Momentum του Dan D' Agostino

O Momentum S250, η στερεοφωνική έκδοση του θρυλικού μονοφωνικού Μ400, έχει πλέον αυξημένη ισχύ στα 250W ανά κανάλι στα 8Ω, συγκριτικά με την αρχική ισχύ των 200W στα 8Ω όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Ο μετασχηματιστής ισχύος έχει αυξηθεί κατά 20%, στα 1800VA, ενώ και το στάδιο εξόδου είναι βελτιωμένο. Το τμήμα οδήγησης έχει πλήρως συμμετρικό μονοπάτι, η οδήγηση ρεύματος έχει σχεδόν διπλασιαστεί, ενώ το κέρδος του σταδίου εξόδου έχει και αυτό διπλασιαστεί. 

Το σήμα κατατεθέν του ενισχυτή είναι οι ψύκτρες από συμπαγή χαλκό που έχουν μεγάλη αποδοτικότητα στην απαγωγή θερμότητας, ενώ χρησιμοποιούνται αντιστάσεις μεταλλικού φίλμ 1% αλλά και ημιαγωγοί ισχύος 69MHz, και πλήρως συμμετρική τοπολογία από την είσοδο έως την έξοδο του ενισχυτή. Επιπλέον ο ενισχυτής είναι "πράσινος" δηλαδή ξοδεύει λιγότερο από 1W όταν είναι σε κατάσταση αναμονής. Το χαρακτηριστικό VUμετρο στην πρόσοψη του ενισχυτή έχει πλέον δύο βελόνες, μια για κάθε κανάλι, ενώ ο παλιός στερεοφωνικός Momentum μπορεί να αναβαθμιστεί και να γίνει το νέο μοντέλο S250. 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « JVC DLA-VS4500 4K laser projector Optoma UHD60 and UHD65 afortable Ultra HD 4K projectors »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...