fbpx
Πέμπτη, 18 Μαϊος 2017 12:26

McIntosh MCD350 SACD/CD Player και MA8900 ενισχυτής

Η McIntosh παρουσιάζει το CD/SACD Player MCD350 και τον ενισχυτή MA8900

Στο Μόναχο παρουσίασε η εταιρεία τα δύο νέα της δημιουργήματα, συσκευές που ενσωματώνουν νέα τεχνολογία. Ο ενισχυτής έχει ισχύ 200W στα 8Ω ενώ είναι το πρώτο προιόν της εταιρείας που χρησιμοποιεί τις ψύκτρες που η McIntosh ονομάζει monogrammed. Οι ειδικές αυτές ψύκτρες συνδέονται με εξελιγμένα τρανζίστορ υψηλού ρεύματος, ενώ αποβάλλουν την θερμότητα πιο αποτελεσματικά και γρήγορα. 

Οι ψηφιακές είσοδοι του ενισχυτή στεγάζονται σε ένα module, το DA1, το οποίο είναι αναβαθμίσιμο, οπότε ο ενισχυτής δεν θα μείνει ποτέ πίσω στον τομέα των ψηφιακών του εισόδων και των αρχείων και αναλύσεων που υποστηρίζει. Το module υποστηρίζει αναλύσεις έως και DSD256 και PCM32bit/384kHz, αλλά και DXD, ενώ ο ενισχυτής έχει επιπλέον απλές και ισορροπημένες αναλογικές εισόδους αλλά και phono MM και MC. 

Το SACD/CD Player έχει ισορροπημένα DAC 32bit/192kHz, απλές και ισορροπημένες εξόδους, αλλά και ψηφιακές εξόδους για να το χρησιμοποιήσουμε ως transport. Επιπλέον ο μηχανισμός ανάγνωσης διαβάζει τους δίσκους σε διπλάσια ταχύτητα και αποθηκεύει τα δεδομένα σε μνήμη buffer εκμηδενίζοντας έτσι το jitter. Οι δύο νέες συσκευές αναμένονται τον Ιούνιο, με τιμές 7.500 δολάρια για τον ενισχυτή και 4.500 για την πηγή. 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...