fbpx
Δευτέρα, 15 Μαϊος 2017 11:11

Magico M6: Φτιαγμένο σαν F35

Φτιαγμένο σαν καταδιωκτικό F35 είναι το νέο Μagico M6, για αυτό και κοστίζει 172.000 δολάρια

Το νέο Magico M6 θα παρουσιαστεί σε λίγες ημέρες στην έκθεση του Μονάχου. Κοστίζει 172.000 δολάρια, η τιμή αυτή οφείλεται όμως στην κατασκευή της καμπίνας του, η οποία είναι παρόμοια με το κέλυφος των μαχητικών F35. Η καμπίνα έχει έξι πλευρές από πάνελ ανθρακονημάτων, ενώ η κατασκευή αυτή ανεβάζει το λόγο ακαμψίας προς βάρος εξήντα φορές, μειώνει το βάρος κατά 50% και το μέγεθος κατά 30% χωρίς μάλιστα να επηρρεάζεται ο εσωτερικός όγκος των ηχείων.

Εσωτερικά και εξωτερικά τα τοιχώματα της καμπίνας είναι καμπυλωτά, οπότε μειώνονται τα στάσιμα κύματα, οι περιθλάσεις και οι χρωματισμοί και οι μονάδες του Μ6 αξιοποιούνται στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Επιπλέον η καμπίνα διαθέτει τέσσερις εσωτερικές συμπαγείς αλουμινένιες πλευρές οι οποίες ενώνονται χωρίς γωνίες, ενώ 10 αλουμινένιοι δοκοί δένουν τη μπάφλα με την υπόλοιπη καμπίνα.

Το M6 χρησιμοποιεί μια καλύτερη έκδοση του τουίτερ του M-Project, με θόλο 28mm από βηρύλλιο με επικάλυψη διαμαντιού, το μίντ είναι 6 ιντσών από γραφένιο, ενώ τα τρία γούφερ έχουν και αυτά κώνο από γραφένιο.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...