fbpx
Πέμπτη, 11 Μαϊος 2017 13:19

To Facebook ετοιμάζει τις δικές του τηλεοπτικές σειρές

Το Facebook ζήλεψε τη δόξα και τα κέρδη του Netflix και ετοιμάζει τις δικές του τηλεοπτικές σειρές

Μάλιστα οι σειρές αυτές είναι προ των πυλών, καθώς θα αρχίσουν να προβάλλονται από την υπηρεσία στα μέσα του επόμενου μήνα. Είναι στα σκαριά περίπου είκοσι σειρές, ενώ ακόμα περισσότερες αναμένουν το πράσινο φως για να ξεκινήσουν την παραγωγή τους. Το περιεχόμενο θα χωρίζεται σε δύο επίπεδα, σε πλήρους διάρκειας, ακριβές τηλεοπτικές παραγωγές επιπέδου House of Cards και σε 10λεπτα επεισόδια με χαμηλότερο κόστος παραγωγής. 

Το πρώτο show που θα προβληθεί θα είναι ένα reality που θα αφορά ζευγάρια που γνωρίζονται, έχοντας πρώτα έρθει σε επαφή μέσω virtual reality (εξού και η επένδυση του Facebook στην τεχνολογία VR), ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Conde Nast, γνωστή για τις εκδόσεις τεχνολογίας όπως το Wired. 

Επιπλέον το Facebook θα διαθέσει σύντομα και ένα TV app συμβατό με Amazon Fire TV, Apple TV αλλά και τις smart τηλεοράσεις της Samsung, ενώ οι νέες σειρές θα παρουσιαστούν επίσημα στο φεστιβάλ Lions στις Κάννες στις 17 Ιουνίου. Εκτός από το Facebook τηλεοπτικές σειρές έχουν στα σκαριά και το Spotify αλλά και η Apple, οπότε οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο αναμένονται δραματικές και καταιγιστικές. 

 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...