fbpx
Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 14:56

Run Out Groove: δισκογραφική μόνο για βινύλια από τη Warner

Η Warner Music Group λανσάρει τη δική της δισκογραφική εταιρεία, ειδικά για να κόβει σε βινύλιο τα άλμπουμ που αρέσουν στους μουσικόφιλους.

Ναι, καλά διαβάσατε, η νέα δισκογραφική εταιρεία Run Out Groove, θα κυκλοφορεί αποκλειστικά δίσκους βινυλίου, και μάλιστα οι κυκλοφορίες της θα βασίζονται στις επιλογές των χρηστών. Αυτοί θα μπαίνουν στο site της εταιρείας και θα ψηφίζουν το άλμπουμ που θα ήθελαν να κυκλοφορήσει σε βινύλιο, ενώ τα άλμπουμ που θα συγκεντρώνουν τις περισσότερες ψήφους θα κυκλοφορούν σε καλής ποιότητας limited-edition κοπές. 

Το κάθε άλμπουμ θα κυκλοφορεί σε τόσα αντίτυπα όσοι χρήστες το ψήφισαν, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιλέξουν το δίσκο που επιθυμούν και σε διάστημα 30 ημερών να τον προπαραγγείλουν, εξασφαλίζοντας έτσι το δικό τους αντίτυπο. Έτσι οι μουσικόφιλοι θα προσθέτουν στη δισκοθήκη τους ένα πραγματικά συλλεκτικό δίσκο, ένα δίσκο που οι ίδιοι θα έχουν επιλέξει και παραγγείλει, και μάλιστα σε κοπή υψηλής πιστότητας.

Έξυπνη κίνηση από τη Warner, ειδικά τώρα που το βινύλιο και τα πικάπ έχουν πάρει τα πάνω τους σε πωλήσεις. Ο πρώτος δίσκος που ψηφίστηκε για να κυκλοφορήσει είναι το Now Here is Nowhere των Secret Machines, ενώ θα ακολουθήσουν οι Golden Smog's Down των The Old Mainstream, The Complete Live At Raji's των The Dream Syndicate's και ο προσωπικός δίσκος του Howard Tate.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...