fbpx
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 17:35

Pioneer FAYOLA FS-W40 and FS-W50 Μultiroom

Επεκτείνει τη δράση της προς τον δικτυακό ήχο η Pioneer με τα νέα της ολοκληρωμένα multiroom συστήματα με την ονομασία Fayola.

H σειρά ξεκινά με δύο μοντέλα, τα FS-W40 και FS-W50, τα οποία θα σχηματίζουν από εδώ και στο εξής το multiroom οικοσύστημα της Pioneer με βάση το πρωτόκολο Fireconnect που έχει εισάγει και στους νέους της ενισχυτές AV.

To μοντέλο FS-W40 είναι ένας δικτυακός στερεοφωνικός κέντρο και έρχεται με 2 ηχεία, δηλαδή δύο ασύρματους δορυφόρους. Το μεγαλύτερο μοντέλο FS-W50 είναι επίσης ένα στερεοφωνικό σύστημα που έρχεται με 2.1 ηχεία, δυο ασύρματους δορυφόρους και ένα ασύρματο subwoofer.

Οι ενισχυτές δηλαδή βρίσκονται μέσα στα ηχεία. Eάν θέλουμε ήχο surround οι συσκευές μπορούν να το δεχθούν ανά πάσα στιγμή αρκεί να χρησιμοποιήσουμε ένα ακόμη ζευγάρι ηχείων δορυφόρων.

Υπάρχει είσοδος HDMI για να αναγνωρίζουν κατευθείαν οι συσκευές εάν ο ήχος προέρχεται από Blu-ray ή υπηρεσίες βίντεο και αυτόματα να προσαρμόσουν τα ηχεία.

FS-W50


Έτσι τελειώνει για την Pioneer με τη σειρά Fayola το θέμα με των καλωδίων. Εννοείται ότι οι συσκευές υποστηρίζουν υπηρεσίες συνεχούς μουσικής ροής όπως το Spotify, Tidal ή Deezer, σκληρoύς δίσκους, μνήμες USB ή ένα smartphone.

Υπάρχει ακόμη WiFi, Bluetooth και ενσωματωμένη τεχνολογία Chromecast. Ακόμη τα Fayola μπορούν να παίζουν μέσω του δικτύου αρχεία PCM μέχρι 192ΚHz/ 24bit ή DSD128 με 5,6MHz.


Η τιμή για το FS-W40 είναι 1.199 ευρώ, ενώ για το FS-W50 1.499 ευρώ. Σε περίπτωση που θέλουμε και άλλο σετ ηχείων οι δορυφόροι FS-S40 κοστίζουν 549 ευρώ και το subwoofer φθάνει τα 429 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...