fbpx
Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 13:19

Tag Heuer: To νέο smartwatch

Το πρώτο της έξυπνο ρολόι το παρουσίασε η Tag Heuer το 2015, και το ονόμαζε απλά Tag Heuer Connected. Τώρα η μεγάλη κυρία της υψηλής ωρολογοποιίας παρουσιάζει το δεύτερο της smartwatch, το εντυπωσιακό Tag Heuer Connected Modular 45. 

Tag_3.jpg

Εννοείται ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα, σε πολυτέλεια και ποιότητα κατασκευής, από το κλασσικό, μηχανικό μας ρολόι, ενώ επιπλέον φοράει το νέο λειτουργικό Android Wear 2.0 και αποτελεί καρπό της συνεργασίας της εταιρείας με την Intel. 

Tag_2.jpg

Επιπλέον το Connected Modular 45 έχει και αρθρωτή σχεδίαση, δηλαδή ο χρήστης μπορεί να το προσαρμόσει στις ανάγκες και τα γούστα του, αλλάζοντας λουράκια, μπρασελέ, αγκράφες, φινίρισμα και χρώμα. Δεν είναι βέβαια προσιτό, κοστίζει 1.600 δολάρια, ωστόσο αποτελεί μια κορυφαία πρόταση που σίγουρα θα προσελκύσει όσους αναζητούν την ποιότητα και δεν υπολογίζουν το κόστος. 

Tag_4.jpg

Είναι εξ ολοκλήρου μεταλλικό, με μέγεθος 45mm, οθόνη AMOLED 1,39 ιντσών, κρύσταλλο από ζαφείρι για την προστασία της οθόνης, επεξεργαστή Intel Atom Z34XX, 4GB εσωτερικής μνήμης και αυτονομία που φτάνει τις 30 ώρες. Είναι αδιάβροχο έως τα 50 μέτρα και υποστηρίζει GPS, NFC, Wi-Fi και Bluetooth. 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...