fbpx
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 13:02

in-akustik Referenz Cable Bases

Για αρκετό καιρό, η in-Akustik προσφέρει τους απορροφητές Referenz High Tech Gel που επιτρέπουν την προστασία των συσκευών και των ηχείων μας από  ανεπιθύμητους κραδασμούς.

Ο πυρήνας απορρόφησης ενσωματώνει ένα ειδικό τζελ που μετατρέπει τις δονήσεις σε θερμότητα. Τώρα, ο Γερμανός κατασκευαστής εισάγει τις νέες βάσεις Referenz για καλώδια, ειδικά σχεδιασμένες για να υποστηρίξουν τα κορυφαία καλώδια των καλύτερων συστημάτων Hi-Fi.

Και εδώ η βάση περιλαμβάνει πυρήνα απορροφητικού τζελ, συν έξτρα λαστιχάκια για να τοποθετηθούν τα καλώδια χωρίς να έρχονται σε επαφή ούτε με τη βάση στήριξης ούτε με το δάπεδο. Με αυτό τον τρόπο, οι νέες ειδικές βάσεις όχι μόνο απορροφούν τους κραδασμούς, αλλά απομονώνουν τα καλώδια από το πάτωμα, μειώνοντας τα φαινόμενα ανεπιθύμητης χωρητικότητας.

Οι Referenz Cable Bases είναι εξαιρετικά ευέλικτες, καθώς υποστηρίζουν διαφορετικές διαμέτρους καλωδίων και τύπους δαπέδων, ενώ διαθέτουν επιπλέον ανοιχτή και κλειστή ανάρτηση, Με την κλειστή ανάρτηση τα καλώδια στερεώνονται με δύο λαστιχάκια και παραμένουν σταθερά ακόμα και όταν τα μετακινήσουμε για να συνδέσουμε τα ηχεία ή τις συσκευές μας.

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εφαρμογή των Βάσεων Referenz Cable είναι η απομόνωση των καλωδίων phono, μην επιτρέποντας στις δονήσεις να περάσουν από το καλώδιο φτάνοντας στον βραχίονα και την κεφαλή του συστήματος μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 10η Γιορτή Βινυλίου LG Mini Hi-Fi CM4560 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...