fbpx
Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 13:36

Oracle Audio Origine προσιτό πικάπ

Μετά την VPI με το πολύ καλό και προσιτό Player, η Oracle σπεύδει να λανσάρει και αυτή τη δική της προσιτή λύση, το πανέμορφο Origine.

Το νέο πικάπ της καναδικής εταιρείας σχεδιάστηκε με στόχο να προσφέρει όσο το δυνατόν καλύτερη ηχητική απόδοση και ποιότητα κατασκευής σε λογική όμως τιμή (για τα δεδομένα της Oracle) που δεν θα ξεπερνά τις 1955 λίρες Αγγλίας. 

Origin_1.jpg

Το σχήμα του ακολουθεί το κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας, το Delphi, τα πόδια του πικάπ μοιάζουν με αυτά των CD Player της Oracle, ενώ το πλατώ το δανείζεται το Origine, από το δημοφιλές μοντέλο Paris της εταιρείας. Το έδρανο στήριξης του πλατώ προέρχεται από τη σχεδίαση του original Delphi, ενός πικάπ που κατασκευάστηκε πριν 30 χρόνια, ενώ την  οδήγηση με ιμάντα αναλαμβάνει ένα εξωτερικό σύγχρονο μοτέρ AC. 

Το πικάπ θα έρχεται εξοπλισμένο με το βραχίονα Origine της Oracle, μαζί με την κεφαλή 2Μ Blue της Ortofon, το πιο καλό μοντέλο της σειράς 2Μ. Ο βραχίονας είναι σχεδίασης unipivot, ενώ ένα κινητό βάρος που η εταιρεία έχει ονομάζει "the olive" προσαρμόζει την ενεργή μάζα του βραχίονα στη χρησιμοποιούμενη κεφαλή. Επιπλέον ο βραχίονας έχει εσωτερικές καλωδιώσεις Cardas. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ideon Audio mega DAC Pyle PLTT21BT Bluetooth Vertical Turntable »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...