fbpx
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 21:00

LG από Dolby Atmos Soundbar έως UHD Blu-ray Player

Η LG επεκτείνεται το 2017 περισσότερο στον ήχο με πολλές ηχομπάρες, Bluetooth ηχεία και ένα 4Κ UHD Blu-ray Player.

Ξεκινάμε με την νέα ηχομπάρα SJ9 που είναι Dolby Atmos, εξοπλισμένη με αρκετά ηχεία και δυνατότητα να παίζει high-res audio, έχει sound upconverting που αυξάνει τα αρχεία ήχου σε 24bit/192ΚHz, αλλά υποστηρίζει και 4K Pass-Through. Ακόμη υπάρχει η μικρότερη ηχομπάρα SJ8 με λεπτό προφίλ 38 χιλιοστών. Με το TV Perfect Fit Kit, οι χρήστες μπορούν να ενσωματώσουν στην SJ8 με συγκεκριμένες τηλεοράσεις της LG αντικαθιστώντας την αρχική βάση με την ηχομπάρα. Η SJ8 είναι εξοπλισμένη με πολλά από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της SJ9, συμπεριλαμβανομένων των 4K Sound, Pass-Through και τη δυνατότητα να μεταδίδει ζωντανά το περιεχόμενο χρησιμοποιώντας Chromecast built-in.

Bluetooth ηχεία
Το φουτουριστικό αιωρούμενο Bluetooth ηχείο PJ9, αιωρείται στο χώρο πάνω από το συνοδευτικό dock που λειτουργεί ως φορτιστής και subwoofer. Το PJ9 δημιουργεί το εντυπωσιακό αυτό οπτικό αποτέλεσμα με τη χρήση ισχυρών ηλεκτρομαγνητών που είναι τοποθετημένοι μέσα στο dock δίνοντας στο ηχείο τη μοναδική αιωρούμενη όψη από οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς τη χρήση καλωδίων. Στο επίκεντρο της συσκευής βρίσκεται ένα φπρητό ηχείο 360-μοιρών με φουτουριστικό σχεδιασμό. Το PJ9 διαθέτει επίσης την τεχνολογία Dual Passive Radiator για τος χαμηλές. Όταν η μπαταρία διαρκείας 10 ωρών αρχίζει να εξαντλείται, το έξυπνο φορητό ηχείο ‘κατεβαίνει’ αυτόματα στο dock και αρχίζει να φορτίζεται χωρίς καμία παρέμβαση από τον ακροατή ή διακοπή της μουσικής. Το PJ9 είναι συμβατό με IPX7 , έτσι ώστε να αντέχει σε οποιεσδήποτε δυσμενείς καιρικές συνθήκες όταν χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς χώρους. Για πρόσθετη ευκολία και ευελιξία, η τεχνολογία Multipoint επιτρέπει στο ηχείο να συνδεθεί με δύο συσκευές Bluetooth ταυτόχρονα.To επόμενο μοντέλο είναι το PJ7 που έχει τη δυνατότητα συντονισμού σε σε FM και DAB ραδιοφωνικούς σταθμούς.


Το νέο 4K UHD Blu-ray Player της LG με δυνατότητα Dolby Vision
Το Ultra Blu-ray HD player (μοντέλο UP970) της LG προσφέρει την πιο συναρπαστική και ζωντανή εμπειρία θέασης από ποτέ. Αξιοποιώντας την τεχνολογία Dolby Vision™ high-dynamic-range (HDR) imaging που τροφοδοτεί τους πιο προηγμένους κινηματογράφους της Dolby σε όλο τον κόσμο, το Dolby Vision μετατρέπει την εμπειρία της τηλεόρασης στο σπίτι, παρέχοντας μεγαλύτερη φωτεινότητα και αντίθεση, καθώς και περισσότερα πλούσια χρώματα.
Η μεγάλη εμπειρία της Dolby στο να φέρνει τις προηγμένες τεχνολογίες από τον κινηματογράφο στο σπίτι οδήγησε στη δημιουργία ξεχωριστών χαρακτηριστικών που επιτρέπουν στο Dolby Vision να προσφέρει εξαιρετική εμπειρία θέασης στους οικιακούς καταναλωτές. Το Dolby Vision για το UP970 θα είναι διαθέσιμο μέσω ενημέρωσης προγραμματισμένου λογισμικού αργότερα μέσα στο έτος.
Το UP970 προσφέρει επίσης ενισχυμένη dual HDR συμβατότητα με υποστήριξη για την γενική μορφή HDR (HDR10), δίνοντας στους καταναλωτές τη σιγουριά ότι θα έχουν πρόσβαση στο πιο HDR δυνατό περιεχόμενο. Είναι επίσης συμβατό με μια ποικιλία από κορυφαίους αλγόριθμους ήχου, συμπεριλαμβανομένων των Dolby True HD, Dolby Atmos και DTS-HD Master Audio, για μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία ήχου και εικόνας. Με συνδέσεις Ethernet και Wi-Fi, οι χρήστες μπορούν εύκολα να αναπαράγουν το αγαπημένο τους online περιεχομένο μέσω Netflix και YouTube, ενώ η θύρα USB επιτρέπει την αναπαραγωγή ταινιών, φωτογραφιών και μουσικής.

Δυνατά ηχεία LOUDR για πάρτυ
Σχεδιασμένα έχοντας κατά νου τους καταναλωτές που δημιουργούν μόνοι τους μουσική και τους αρέσει να διασκεδάζουν, τα συστήματα ήχου LG LOUDR διαθέτουν ισχυρές δυνατότητες ήχου για να δημιουργήσουν την τέλεια ατμόσφαιρα για πάρτυ. Το LOUDR CJ98 είναι σε θέση να παράγει δυναμικό ήχο 3,500W, αμέσως δημιουργώντας ατμόσφαιρα πάρτυ. Το CJ98 Party Thruster επιτρέπει στον DJ να ελέγξει τη ροή και τον ήχο των κομματιών, προκειμένου να συγχρονίσει το μπάσο και τα εφέ του φωτισμού. Το CJ98 είναι επίσης εξοπλισμένο με μια σειρά από μοναδικά στοιχεία ελέγχου και looping κουμπιά. Οι οπαδοί του καραόκε θα είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με το ευρύ φάσμα των φωνητικών εφέ του CJ98 και τη λειτουργία Karaoke Star, η οποία μπορεί να διακόψει τα φωνητικά από τα τραγούδια επιτρέποντας στους τραγουδιστές να αλλάξουν τον τόνο του κομματιού.

Το LOUDR OJ98 είναι άλλο ένα κομψό all-in-one σύστημα ήχου σχεδιασμένο για να ενισχύσει την ατμόσφαιρα πάρτυ, χρησιμοποιώντας ένα ‘κρυμμένο’ αναδιπλούμενο σχεδιασμό μέσα στο πλαίσιό του, για να παράγει αποτελεσματικά ακουστική πίεση. Το OJ98 Sparkle Lighting πιάνει τον παλμό και αντανακλά το φως στο ρυθμό της μουσικής. Για ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό κατά τη διάρκεια του πάρτυ, το OJ98 είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία Party Kick Starter που προσομοιώνει τον ήχο του κινητήρα ενός αυτοκινήτου που παίρνει μέρος σε αγώνα. Σχεδιασμένο ειδικά για DJs, το OJ98 έχει 109 εκατοστά ύψος θέτοντας το Party Thruster καθώς και άλλες λειτουργίες σε τέλεια απόσταση από τον DJ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...