fbpx
Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017 12:16

LG Innofest 2017: Η Ευρώπη στην Κρήτη

Κάθε χρόνο η LG παρουσιάζει όλα τα νέα της σε μια μεγάλη Έκθεση που την ονομάζει Innofest σε κάποια πόλη της Ευρώπης. Φέτος η LG, για το Innofest 2017, διάλεξε την Ελλάδα και την Κρήτη.

Εκεί θα παρουσιάσει εμπρός τα μάτια εκατοντάδων συνεργατών της και δημοσιογράφων ότι καινούριο μας έχει ετοιμάσει για το 2017.

Ο κ. Άρης Κουτελός, Managing Director της LG Electronics Hellas, αναφέρει σχετικά: «Η LG Europe InnoFest αυτή τη χρονιά θα είναι ακόμα πιο ξεχωριστή για εμάς καθώς την υποδεχόμαστε για πρώτη φορά στη χώρα μας και είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να αναδείξουμε τον ελληνικό πολιτισμό και να παρουσιάσουμε τις ομορφιές της Κρήτης στους καλεσμένους μας. Στη φετινή εκδήλωση θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε διεθνείς ομιλητές και να γνωρίσουμε από κοντά τις νέες προηγμένες LG συσκευές. Για την LG Ελλάδος αποτελεί επιπλέον μία αναγνώριση της πολύ καλής πορείας της εταιρείας στην ελληνική αγορά».

Στο πλαίσιο της LG Europe InnoFest 2017 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου όπου ανώτατα στελέχη της εταιρείας θα παρουσιάσουν τη νέα σειρά προϊόντων για τις οικιακές συσκευές και την οικιακή ψυχαγωγία, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να περιηγηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Έκθεσης.

Οι προσκεκλημένοι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας και την «Καινοτομία για μια καλύτερη ζωή» που προσφέρουν τα προϊόντα της LG.

Η φετινή παρουσίαση στην Κρήτη ονομάζεται «Καινοτομία για μια καλύτερη ζωή». Θα δούμε τις νέες τηλεοράσεις OLED, τις νέες NanoCell, το 4Κ Blu-ray player, ηχομπάρες με Dolby Atmos και πολλά Bluetooth ηχεία και ακουστικά.

Επίσης αναμένονται και πολλές άλλες εκπλήξεις. Το καλό είναι ότι θα τονωθεί η τοπική κοινωνία από τους πολλούς ξένους επισκέπτες. Ορίστε και ένα teaser σε βίντεο

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « TCL QUHD TV: Τηλεοράσεις Quantum Dot Acoustic Energy Aego BT2 bluetooth ηχείο »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...