fbpx
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 13:18

Pioneer Ultra HD 4Κ Blu-ray drive για PC

Μετά από καιρό ησυχίας σχετικά με το Ultra HD 4Κ Blu-ray η Pioneer ανακοινώνει το πρώτο Ultra HD 4Κ Blu-ray drive για PC. Αναμένονται και μοντέλα, players, για το σπίτι. Το πρώτο Ultra HD Blu-ray συμβατό υπολογιστή drive στον κόσμο είναι το BDR-S11J-Χ που αρχικά θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία περίπου στα 200 ευρώ.


Το Ultra HD Blu-ray drive BD (UHD BD) είναι ικανό για την αναπαραγωγή 4K ανάλυση (3.840 × 2.160) Blu-ray δίσκων και η σύνδεση με το PC θα είναι με Serial ATA Revision 3.0 και θα έρχεται με εφαρμογή player το Power DVD 14. Θέλει Windows 10 με επεξεργαστή έβδομης γενιάς Core i7 / i5 και μνήμη 6GB ή μεγαλύτερη. Επίσης θα πρέπει να υπάρχει έξοδος HDCP 2.2 / 2.0a HDMI από τη κάρτα γραφικών.


Ο οδηγός υποστηρίζει ακόμη εγγραφή και αναπαραγωγή του BD / DVD. Η μέγιστη ταχύτητα εγγραφής BD-R είναι 16x (LTH είναι 8x), BD-R DL 14x, BD-R TL 8x, BD-R QL 6x και BD-RE (SL / DL / TL ) 2x. Για DVD±R η εγγραφή θα είναι 16x, DVD±R DL 8x, για δίσκους DVD-RW 6x, για δίσκους DVD+RW 8x, για δίσκους DVD-RAM 5x, ενώ για δίσκους CD-R 40x και δίσκους CD-RW 24x.


Επίσης έχει φροντιστεί κατάλληλα ώστε να παίζει καλά και ήχο, με προσεκτικά επιλεγμένα μέρη που να μην συντονίζονται και να είναι αντικραδασμικά. Τα καλώδια του έχουν χαμηλή αντίσταση για λιγότερο θόρυβο στο σήμα εγγραφής και αναπαραγωγής.

Υπάρχει εσωτερικά στο σασί ειδικό χρώμα για καταστολή της διάχυσης της ακτίνας λέιζερ και για τη βελτίωση της διάχυσης της θερμότητας. Θα κυκλοφορήσουν δύο οδηγοί, εκτός από τον BDR-S11J-X και ένας μικρότερος.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...