fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2017 23:59

Η Mark Levinson λανσάρει πικάπ!

Ε, ναι λοιπόν η Mark Levinson παρουσιάζει πικαπ, το Νο 515 και μένουμε άναυδοι με την ανακοίνωση του κατασκευαστή, που αποτελεί θρύλο στο χώρο και ότι αγγίζει γίνεται χρυσάφι. 

Το πικάπ είναι κατασκευασμένο σε συνεργασία με τη VPI και αποτελεί ένα μηχανολογικό αριστούργημα. Το σασί του είναι σάντουιτς από αλουμίνιο, MDF και βινύλιο, ενώ το πλατώ είναι αλουμινένιο και έχει βάρος 10 κιλά. 

Το μοτέρ είναι τοποθετημένο σε δικό του ξεχωριστό μεταλλικό σασί, είναι πλήρως θωρακισμένο, ενώ οδηγείται από κανονικό ενισχυτή ΑΒ που παρέχει απόλυτη σταθερότητα περιστροφής και διαρκή έλεγχο περιστροφής.

Ο βραχίονας στηρίζεται σε δίκη του επίσης απομονωμένη αλουμινένια βάση, ενώ είναι 3D τυπωμένος, αποτελώντας ότι καλύτερο μπορεί να φτιάξει η VPI για την Mark Levinson. 

Ο βραχίονας παρέχει ρύθμιση VTA on the fly, ενώ ένα μεταλλικό clamp σταθεροποιεί το δίσκο πάνω στο πλατώ και το συνοδευτικό ματ. Με το πικάπ αυτό η εταιρεία γιορτάζει τα 45 της χρόνια, ενώ θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι στα 10.000 δολάρια για την έκδοση χωρίς κεφαλή. 

Με κεφαλή κινητού πηνίου θα είναι λίγο ακριβότερο, ενώ εμείς θα μετράμε τους μήνες μέχρι να έρθει στο περιοδικο για δοκιμή.

 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...