fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2017 10:08

Amazon Fire TV – Η νέα πλατφόρμα

Mετά τις tizenOS, webOS, Android TV, Firefox OS, αλλά και την Roku OS, έρχεται και η πλατφόρμα της Amazon για το ευρύ κοινό, αφού θα την 'δούμε' αρχικά σε τηλεοράσεις της entry level κατηγορίας.

Οι εταιρείες που θα υιοθετήσουν την πλατφόρμα της Αmazon στις τηλεοράσεις τους, είναι οι Element, Westinghouse & Seiki, που ανήκουν στην κινεζική Tongfang, γεγονός που οριοθετεί γεωγραφικά το ντεμπούτο της εν λόγω πλατφόρμας στην Aσία, αλλά και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Φυσικά, οι κάτοχοι τηλεοράσεων με την πλατφόρμα της Amazon, δεν θα χρειάζονται το Fire TV box, ενώ όπως φαίνεται εκ πρώτης όψεως κύριος αντίπαλος της είναι η Roku.

Το ‘μενού’ της νέας πλατφόρμας θα παρέχει πρόσβαση στο Amazon Prime Video, πράγμα που σημαίνει περιεχόμενο 4Κ, σε δημοφιλείς υπηρεσίες όπως οι Netflix και Hulu και σε εκατοντάδες εφαρμογές και παιχνίδια.

Θα παρέχεται φωνητικός έλεγχος μέσω του συστήματος Alexa voice system, ενώ σε ότι αφορά στην μνήμη, η Amazon έπιβάλλει’ 3GB RAM και 16GB αποθηκευτικό χωρό για το κατέβασμα εφαρμογών και παιχνιδιών.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...