fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 10:02

Teac AI-503 νέος ενισχυτής στη σειρά Reference

Ο αντικαταστάτης του ΑΙ-501DA μετά από τρία χρόνια, για όσους θυμούνται τον είχαμε δοκιμάσει στον ΗΧΟ, είναι έτοιμος να παρουσιαστεί μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίοου του 2017 σε δύο χρώματα, ασημένιο και μαύρο.

Οι αλλαγές είναι αρκετές κυρίως στο DAC. O AI-503 χρησιμοποιεί διπλό AKM AK4490 που του δίνει τη δυνατότητα να αποκωδικοποιεί DSD έως τα 11.2 MHz και PCM επιπέδου 32bit/384KHz, αφού λειτουργεί ως USB DAC. Εννοείται ότι αυτά γίνονται σε native μορφή, χωρίς DoP για το DSD. Υπάρχουν επίσης τέσσερα επιλέξιμα φίλτρα για το PCM και δύο για το DSD.

Η ενίσχυση γίνεται με τα τελικά στάδια ICE Power τάξης Δ, η ισχύς είναι 40W στο κανάλι στα 4Ω. Εσωτερικά η διαδρομή από το DAC στον προενισχυτή είναι balanced και το κύκλωμα του ενισχυτή ακουστικών αλλά και των τελικών σταδίων υιοθετούν διαμόρφωση Dual mono. Το κύκλωμα του ενισχυτή ακουστικών προέρχεται από τα UD-503 και HA-5. Η μέγιστη έξοδος με φορτίο 32Ω είναι 280mWx2 ενώ τα φορτία μπορούν να είναι από 16 έως 600Ω.

t03.jpg

Οι είσοδοι περιλαμβάνουν εκτός από εκείνη του USB-DAC και Bluetooth με υποστήριξη LDAC αλλά και aptX για καλύτερη ποιότητα μετάδοσης. Δεν λείπουν φυσικά οι οπτικές και ομοαξονική ενώ υπάρχει και είσοδος 3,5mm. εκτός από τις RCA.

t04.jpg

Χαρακτηριστικά είναι τα αναλογικά level meter στην πρόσοψη του ενισχυτή που του δίνουν την ξεχωριστή του εμφάνιση.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...