fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 10:00

Logitec INA Solutions CD player και recorder για κινητά Android

Η ευκολία της μετατροπής των CD σε άυλα αρχεία είναι μια καλή ιδέα, ωστόσο μέχρι τώρα αυτό είχε ως προϋπόθεση τη χρήση PC.

Για όσους δεν έχουν το χρόνο, αγαπάνε την ευκολία και η μουσική τους είναι αποθηκευμένη όλη στο smartphone η Logitec INA solutions, έχει τη λύση.

Πρόκειται για ένα εξωτερικό CD το οποίο συνδέεται με κινητά Android και μπορούμε απ’ ευθείας να μετατρέψουμε το περιεχόμενο των CD σε αρχεία και να τα περάσουμε απ’ ευθείας στο smartphone.

Υπάρχει μάλιστα και επιλογή ποιότητας μεταξύ πέντε τύπων. Flac το οποίο είναι ασυμπίεστο και AAC στα 320,256,160 και 96 Kbps.

02.jpg

Το εντυπωσιακό είναι ότι μπορούμε να κάνουμε και το αντίστροφο, δηλαδή να αποθηκεύσουμε τα αρχεία που έχουμε στο smartphone σε δίσκο CD καθώς το εξωτερικό CD player δέχεται δίσκους CD-R/RW για το σκοπό αυτό. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής δίνεται η δυνατότητα να ακούμε τα πρώτα δευτερόλεπτα του κομματιού.

Όλα αυτά γίνονται φυσικά μέσω του δωρεάν app Logitec CD Ripper, το οποίο επιτρέπει επίσης και τη χρήση του smartphone ως τηλεχειριστήριο σε περίπτωση που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το CD player ως κανονικό αναπαραγωγέα CD.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...