fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 15:04

Antipodes: Αντιπροσώπευση στη Chameleon Audio

Νέα μέλη στην ηχητική οικογένεια της Chameleon Audio.

Πρόκειται για την Antipodes Audio και συγκεκριμένα για τους μουσικούς server και ψηφιακές πηγέςς DS και DS GT (με εξωτερικό τροφοδοτικό) και τη ναυαρχίδα DX.

Οι συσκευές αυτές αναλαμβάνουν να αποθηκεύσουν και να διαμοιράσουν τη μουσική με όλους τους δυνατούς τρόπους. Λειτουργούν ως αποθηκευτικοί χώροι ριπάροντας τα CD μας. Επιτρέπουν την αντιγραφή των μουσικών αρχείων από και προς άλλες συσκευές στο ίδιο δίκτυο. Οργανώνουν και παίζουν τα αποθηκευμένα αρχεία, αφού είναι και media player, επιλέγοντας η ψηφιοαναλογική αναπαραγωγή να γίνεται από τα ίδια ή με σύνδεση εξωτερικού DAC.

dx.jpg

Το σημείο αυτό είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά των Antipodes καθώς στις εξόδους περιλαμβάνεται και θύρα USB για σύνδεση με εξωτερικό DAC. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να εξάγουν σήμα έως 32bit/384KHz σε PCM αλλά και DSD 256 (μέσω DoP).

Όμως δεν σταματούν εκεί. Έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν ως endpoint στο Roon που σημαίνει ότι εξασφαλίζεται και η bitperfect μετάδοση μέσω δικτύου. Τέλος έχουν και διαδικτυακές υπηρεσίες μουσικού streaming στις οποίες συμπεριλαμβάνονται τα Tidal, Qobuz, Spotify και Deezer.

dss1_1.jpg

Τα DS και DS GT διαφέρουν ως προς το μέγεθος του εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, με τα δεύτερα να φτάνουν εως τα 6TB έναντι των 4ων TB των πρώτων.
Το DX (η ναυαρχίδα) διαφέρει ως προς το ότι διαθέτει μόνο ψηφιακές εξόδους στις οποίες όμως προσθέτει και μια AES/EBU.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Chameleon Audio

Chameleon Audio
Hi-End Audio products
www.chameleon-audio.com

+30 213 0 2777 96
+30 697 22 88 374

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...