fbpx
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016 17:30

Intersys: Όλη η Pioneer στην Έκθεση

H Intersys A.E., επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι συμμετέχει στην διήμερη έκθεση τεχνολογίας «HXOS EIKONA SHOW 2016» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 και τη Κυριακή 27 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, ώρες λειτουργίας 10.00 πμ έως 9.00 μμ).

Για 1η φορά θα παρουσιαστεί η ναυαρχίδα της φετινής γκάμας των πολυκάναλων ραδιοενισχυτών της σειράς SC-LX, ο Pioneer SC-LX901 11.2 ch, σε συνδυασμό με το σύστημα ηχείων S-73A τεχνολογίας Dolby Atmos – που σχεδιάστηκε από τον κορυφαίο μηχανικό ηχείων της Pioneer, Andrew Jones – για μια ρεαλιστική εμπειρία ήχου Dolby Atmos που τυλίγει τον ακροατή απ' όλες τις κατευθύνσεις.


Οι επισκέπτες που θα παρευρεθούν στην Έκθεση, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία από τα ολοκαίνουργια προϊόντα της Pioneer (δωμάτιο 309, 3ος όροφος). Συνοπτικά θα παρουσιαστούν οι νέες στερεοφωνικές μονάδες - το all-in-one HiFi streaming NC-50DAB & ο slim ραδιοενισχυτής SX-S30DAB, καθώς και τα νέα συστήματα Micro HiFi με δικτυακές λειτουργίες - X-HM76 & X-CM66D.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...