fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 11:56

AirMode πετάξτε τα καλώδια, όχι τα ακουστικά

Εάν έχετε ακριβά ή high-end ακουστικά και δεν θέλετε να τα αλλάξετε αλλά έχετε βαρεθεί τα καλώδια, ή θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε στο νέο iPhone 7 που δεν έχει έξοδο minijack, το AirMode ίσως είναι η λύση για σας.

Βασισμένο στο σχεδιασμό που χρησιμοποιούν όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές για τα Bluetooth ακουστικά τους, το AirMode είναι ένα καλώδιο που ακουμπά πίσω από το λαιμό και έχει ενσωματωμένα τα πλήκτρα ελέγχου και το μικρόφωνο.

Η διαφορά σε σχέση με άλλα συστήματα που μετατρέπουν τα ενσύρματα ακουστικά σε ενσύρματα είναι ότι το AirMode δουλεύει σε ακουστικά με αποσπώμενο καλώδιο, είτε αυτό βρίσκεται στο ένα ακουστικό είτε και στα δύο, αυξάνοντας τα μοντέλα που μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Βγαίνει σε τρεις εκδόσεις με διαφορετικά βύσματα, 2,5 χιλιοστών και 3,5 αλλά και με βύσμα MMCX.

AirMode2.jpg

25.jpg

35.jpg

Ενσωματώνει λειτουργίες απάντησης κλήσης με διπλό μικρόφωνο noise canceling και έχει και επιλογή τραγουδιών από το τηλεχειριστήριο. Ενεργοποιείται με τη φωνή, λειτουργεί έως και 10 μέτρα μακριά από το smartphone, είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και το νερό έχοντας πιστοποίηση IPX5. Περιλαμβάνει NFC για εύκολο pairing

Η μπαταρία των 100mAh φορτίζει μέσα σε δυο ώρες και δίνει έξι ώρες αυτονομία.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...